ΑΞΕΣΟΥΑΡ

Cinerama |Ο προσωπικός σας κινηματογράφος δια χειρός Michael Wilyat

Υπάρχει κάτι μαγικό βλέποντας μια ταινία στους κινηματογράφους που σε κάθε γωνιά της Γης συνοδεύεται κι από την τοπική κουλτούρα. Εάν είστε αληθινός λάτρης του κινηματογράφου ή ερασιτέχνης σκηνοθέτης, σίγουρα θα επιθυμούσατε να είχατε περισσότερο χρόνο ώστε επισκέπτεστε τους τοπικούς σας κινηματογράφους. Βλέποντας μια ταινία στην τηλεόραση ή στη φορητή σας συσκευή σίγουρα δεν μπορείτε να έχετε την ίδια ατμόσφαιρα. Το Cinerama είναι ένα stand για τη συσκευή σας το οποίο δημιουργήθηκε για να σας δώσει την ψευδαίσθηση της πραγματική οθόνη του κινηματογράφου σε κλίμακα όμοια με την οθόνη της συσκευή σας.

Είτε σας αρέσει ο θερινός κινημάτογραφος είτε ο κλειστός, υπάρχει ξεχωριστή έκδοση. Όταν το πρωτοείδαμε γελάσαμε, τη δεύτερη φορά που είδαμε το video ως θεατές αυτού του κινηματογράφου της φαντασίας μας, βρεθήκαμε ανάμεσα στους θεατές. Η όλη κατασκευή είναι ιδιαίτερα προσεγμένη, από τα καθίσματα, τις μαζεμένες κουρτίνες τη βάση που μπαίνει το iPhone. Δέν ξέρουμε έαν θα καταφέρει να επιτύχει το στόχο που έχει θέσει (14.000$) ώστε να βγει στην παραγωγή, αλλά είναι μια εξαιρετική ιδέα, δεν συμφωνείτε;

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
ΑΞΕΣΟΥΑΡ

To Appleteam.gr δημιουργήθηκε για να παρέχει καθημερινή ενημέρωση για τα προϊόντα και την εταιρία Apple. Απαρτίζεται από έμπειρο δυναμικό πάνω στις iOS Devices έτοιμο να σας βοηθήσει σε ό,τι χρειαστείτε. Μπείτε λοιπόν σε μία σύγχρονη ομάδα σήμερα!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

*

*

Newsroll