ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Wickr: Νέα εφαρμογή για iPhone καταστρέφει μηνύματα, βίντεο και φωτογραφίες!

Στη γνωστή ταινία «Επικίνδυνες Αποστολές», μια φωνή εξηγεί την αποστολή στον πρωταγωνιστή και αμέσως μετά ακούγεται η προειδοποιητική φωνή «Αυτό το μήνυμα θα αυτοκαταστραφεί σε 5...

Apple vs Google: Ενδεχόμενο απαγόρευσης κυκλοφορίας συσκευών στην Αμερική

Η Apple παραβιάζει 3G πατέντες της Google,ενδεχόμενο απαγόρευσης εισαγωγής iPhone/iPad στην Αμερική Σύμφωνα με πληροροφορίες από το Bloomberg η Apple κατηγορείται ότι παραβιάζει...

Chrome vs Apple Safari (Αντικειμενική Προσέγγιση)


APPLETEAM Authors
Chrome vs Apple Safari (Αντικειμενική...


Η αλήθεια είναι ότι η μάχη δεν είναι δίκαιη.Ο Chrome στην iOS δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει την αρχική σελίδα της Apple(UIWebView), και δεν μπορεί να έχει πρόσβαση στην γρήγορη πλοήγηση στο ust-in-time JavaScript engine (Nitro) της Apple. Και το μόνο σίγουρο είναι πως δεν πρόκειται να γίνει τίποτα για να αλλάξει αυτό εκτός και αν αλλάξει η ίδια η Apple την πολιτική της.

Ωστόσο εάν αγαπάτε τον Chrome και θέλετε οπωσδήποτε να τον χρησιμοποιήσετε με το iOS, αξίζει να μάθετε ακριβώς τι θα κερδίσετε αλλά και τι χάνετε. Γι αυτόν λοιπόν το λόγο αποφασίσαμε να κάνουμε κάποια τεστ όσων αφορά τον χρόνο που χρειάζεται ο κάθε browser για την φόρτωσης σελίδας.

Ένα τεστ που κάναμε και δεν φαίνεται στο βίντεο είναι BrowserMark σκορ, στο οποίο ο Google Chrome έφτασε 49248 και ο Safari έφτασε στα 101631.
Πέραν όλων το μόνο που μου προξένησε πραγματικό ενδιαφέρον ήταν η μικρή διαφορά που είχε στην φόρτωση σελίδων ο Chrome έναντι του Safari. Αλλά και πάλι αυτό ήταν μόνο στην αρχή γιατί σε όλη την διάρκεια της δοκιμής δεν καταλάβαινες την διαφορά μεταξύ των δυο.

Αυτό που πιθανόν θα κεντρίσει πολλούς στον Chrome θα είναι τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που προσφέρει όπως το Cloud Syncing με την επιφάνεια εργασίας του Chrome και η Incognito mode. Η iOS 6 μας έχει υποσχεθεί αρκετές αναβαθμίσεις στο Safari συμπεριλαμβανομένου των iCloud Tabs, όπου εκεί συγκεκριμένα ο Chrome θα πρέπει να δώσει σκληρή μάχη.
Τελικά η ερώτηση θα είναι ανάμεσα στο ποιος θα είναι προτιμότερος να χρησιμοποιηθεί για να γίνει ο συγχρονισμός, ο Safari με το iCloud sync, η ο Chrome και η περιήγηση μας μέσα σε όλες αυτές τις υπηρεσίες που μας διαθέτει η Google?

Εσείς τι γνώμη έχετε?
Χρησιμοποιήσατε τον Chrome?
Αντικατέστησε τον Safari στην επιφάνεια σας?

Πηγή

Σχολιασμός στο Forum

Εμφάνιση σχολίων (0)

ΣΧΟΛΙΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

APPLE

Η Apple ήθελε να δημιουργήσει ένα αυτοκίνητο πριν το iPhone

H Apple  είναι η εταιρεία που μπορεί να κάνει τις πιο τρελές ιδέες πραγματικότητα. Έχουμε αναφέρει και παλαιότερα πως σκοπός τους είναι να πάρουν κάτι το οποίο υπάρχει ήδη στην...

Δημοσιεύτηκε στις από APPLETEAM Authors
APPLE

Η επίσημη εφαρμογή YouTube είναι τώρα διαθέσιμη στο App Store

Η Google διέθεσε την δική εφαρμογή YouTube για iPhone σήμερα. Η Google δημιούργησε την εφαρμογή με την βοήθεια των τεχνικών του YouTube με σκοπό να δώσει στους χρήστες iPhone και...

Δημοσιεύτηκε στις από APPLETEAM Authors
Αρέσει σε %d bloggers: