Αν και το CNN επισημαίνει πως σημαντικό ρόλο στην επιλογή, έπαιξε το «apple of Wall Street’s eye again,» με άνοδο της τιμής της μετοχής άνω του 40% εφέτος, κέρδισε την πρώτη θέση για τους παράγοντες που συνέβαλαν σε αυτό το αποτέλεσμα. To  CNN έδωσε στον Tim Cook τον τίτλο «CEO of the Year» για το 2014, με την αιτιολόγηση της εντυπωσιακής αύξησης της τιμής της μετοχής, και τις εξαιρετικές παρουσιάσεις κατά την ανακοίνωση των προϊόντων της εταιρείας. 

Ο Tim Cook ετέθη επικεφαλής της λίστας, η οποία αποτελούνταν από επιφανείς διευθύνοντες συμβούλους, συμπεριλαμβανομένων, των John Chen, της BlackBerry, Mary Barra της GM, και Meg Whitman της HP. Αν και το CNN επισημαίνει πως σημαντικό ρόλο στην επιλογή, έπαιξε το «apple of Wall Street’s eye again,» με άνοδο της τιμής της μετοχής άνω του 40% εφέτος, κέρδισε την πρώτη θέση για τους παράγοντες που συνέβαλαν σε αυτό το αποτέλεσμα.

Το CNN αναφέρει συγκεκριμένα πως ο Tim Cook έκανε υπέροχη δουλειά φέτος, οδηγώντας την εταιρεία σε υπέροχες εκδηλώσεις και σε επιτυχημένα launch, όπως του iPhone 6 και iPhone 6 Plus, καθώς και για τη συνεχή ανάπτυξη της υπηρεσίας Apple Pay. Στις επιτυχίες συγκαταλέγεται και η απήχηση του pre-marketing, για την πολυαναμενόμενη wearable συσκευή Apple Watch, αρχές του 2015. Η επιλογή του CNN ως CEO of the Year, δεν είναι η μοναδική διάκριση που έλαβε ο Tim Cook τη φετινή χρονιά.

Αρχές Δεκέμβρη σας είχαμε μεταφέρει την είδηση που αφορούσε τη διάκριση,  «Person of the Year», από την εφημερίδα The Financial Times, όπου επικαλέστηκαν τους ίδιους λόγους. Οι διακρίσεις αυτές καταδεικνύουν πως η Apple έχει την ικανότητα να διακρίνεται και στη “μετά Steve Jobs” εποχή. 

Ο Tim Cook ήταν επίσης υποψήφιος για το βραβείο  «Person of the Year» των TIME’s για το 2014, τίτλο που κατέκτησαν οι Ebola Fighters. 

 

ΠΗΓΗired.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροiCloud Photo Library| Απελευθερώστε αποθηκευτικό χώρο στη συσκευής σας
Επόμενο άρθροAPPLETEAM |Πεπραγμένα 2014 και πολλές πολλές ευχές από όλους εμάς!
ASPROGIANNIS K. |Ιδιοκτήτης του Νiche ηλεκτρονικού καταστήματος Mi STORE με αντικείμενο το Service, τα Ανταλλακτικά και τα Αξεσουάρ iOS συσκευών. Ιδρυτής του ιστοχώρου APPLETEAM με καθημερινή ενημέρωση και υποστήριξη χρηστών Apple συσκευών. Γνωστός σε πολλές τεχνολογικές ιστοσελίδες και πρόθυμος να επαναφέρει οποιοδήποτε πρόβλημα, στην Apple συσκευή σας. Τo APPLETEAM το 2014 αναλάβε και τη διαχείριση και υποστήριξη των Apple Forums του μεγαλύτερου τεχνολογικού χώρου στην Ελλάδα. To 2017 επεκτείνει τις δραστηριότητές του με την ανάληψη όλων των λειτουργιών και την ανάπτυξη του myphone.gr Ακολουθήστε με!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here