APPLE

Bravo Force: Last Stand

Tα Ηigh-score παιχνίδια είναι διασκεδαστικά επειδή είναι «ανταγωνιστικά». Τα καλύτερα από αυτά, είναι ότι μπορείς να είσαι αντίπαλος μαζί με τους φίλους σου και να βλέπετε ποιος είναι καλύτερος και έτσι υπάρχει μια ανταγωνιστικότητα. Το Βravo Force: Last Stand παίρνει αυτές τις ιδέες και ενσωματώνει στο παιχνίδι το κοινωνικό δίκτυοFacebook, δημιουργώντας ένα παιχνίδι κοινωνικού δικτύου.

Το Bravo Force: Last Stand είναι πολύ απλό. Είσαι το τελευταίο μέλος της ομάδας σου, και πρέπει να υπερασπιστείς τον εαυτό σου όσο το δυνατόν περισσότερο εναντίον τους εχθρούς σου. Έχεις τρία όπλα: ένα πιστόλι, ένα machine gun, και RPG, και αρκετές χειροβομβίδες. Στο πιστόλι έχεις απεριόριστες σφαίρες. Οι εχθροί σου έρχονται σε «κύματα» ή αλλιώς ομάδες, και πρέπει να τους σκοτώσεις όλους ώστε να προχωρήσεις στην πίστα που βρίσκεσαι.

Το σύστημα χρησιμοποιεί ένα βασικό σύστημα «κάλυψης». Για πηδήξεις, πατάτε το κουμπί action στην κάτω αριστερή γωνία. Για να κάνετε reload το όπλο σας ή για καλυφτείτε, ξαναπατάτε το κουμπί action. Eκτός από αυτό, ο στρατιώτης σας δεν κινείται. Σε κάθε «κύμα» από εχθρούς βρίσκεται σε μια συγκεκριμένη θέση.

.Δημοσιευμένη Εικόνα

στην μάχη.

Για να ελέγξετε τον στρατιώτη σας χρειάζεται πολλά taps και να είστε πολύ γρήγορος/η. Πατάτε πάνω στον εχθρό ώστε να τον πυροβολήσετε, και πατήστε το κεφάλι του ώστε να κάνετε το γνωστό headshot για περισσότερους πόντους. Για να ρίξετε μια χειροβομβίδα, σέρνεται από κάτω της οθόνης προς τα πάνω στο σημείο που θέλετε να ρίξετε την χειροβομβίδα. Αυτό είναι το ευκολότερο κομμάτι ώστε να σκοτώσετε εχθρούς, μιας και με μια χειροβομβίδα μπορείτε να σκοτώσετε δύο με τρεις εχθρούς. Επίσης, μέσα στην πίστα έχετε και διάφορα εκρηκτικά βαρέλια, ώστε να πυροβολήσετε και να σκοτώσετε εχθρούς με μια σφαίρα.

Όσο σκοτώνετε και προχωράει η πίστα στην οποία βρίσκεστε, το επίπεδο δυσκολίας αυξάνεται. Οι εχθροί σας στην αρχή είναι λίγοι και έχουν μόνο τον βασικό οπλισμό. Όταν τους νικήσετε, θα πρέπει να αντιμετωπίσετε snipers, εχθροί με bazooka κ.α. Στην προκειμένη περίπτωση πρέπει να έχετε «βαρύ οπλισμό» ώστε να τους καταφέρετε.

Ακόμα και αν τα πυρομαχικά σας είναι περιορισμένα, μπορείτε να αγοράσετε επιπλέον perks ώστε να σας βοηθήσουν. Ολοκληρώνοντας κάθε κύμα από εχθρούς κερδίζετε πόντους, οπού μπορείτε μ’αυτούς να αγοράζετε επιπλέον πυρομαχικά, body armor ή και ακόμη air support. Αυτό το παιχνίδι υποστηρίζει το κοινωνικό δίκτυο Facebook, επιτρέποντάς σας να κάνετε log in με τον λογαριασμό σας ώστε να κερδίσετε περισσότερους πόντους ή δώρα. Μπορείτε επιπλέον, να στέλνετε και στους φίλους σας στο Facebook δώρα ώστε να τους προσκαλέσετε στο παιχνίδι.

Δημοσιευμένη Εικόνα

air support

To Βravo Force επίσης χρησιμοποιεί το σύστημα του Call of Duty για το level. Το level σου αυξάνεται αναλόγως με την απόδοση μέσα στο παιχνίδι ή ολοκληρώνοντας κάποιες αποστολές. Για παράδειγμα, αν σκοτώσετε 20 εχθρούς με πιστόλι ή αδειάζοντας μια ολόκληρη αλυσίδα από σφαίρες, ολοκληρώνεις task. Ολοκληρώνοντας tasks ή αλλιώς ορισμένες αποστολές αντικαθιστώνται από καινούργιες και έτσι αυξάνεις το επίπεδο σου στο παιχνίδι. O βαθμός ( rank ) δεν είναι κάτι το σημαντικό στο παιχνίδι. Είναι μόνο ώστε να υπάρχει να ανταγωνιστικότητα μεταξύ εσάς και των φίλων σας.

Εκτός από αυτό,το campaign του παιχνιδιού είναι πολύ μικρό. Όταν τελειώσουν τα δώρα ή οι πόντοι από το Facebook, δεν υπάρχει τίποτε άλλο οπού μπορείτε να κάνετε για να αυξήσετε το score σας στο παιχνίδι. Μιας και υπάρχει μόνο ένα «περιβάλλον», και ελάχιστες θέσεις του παίχτη το παιχνίδι γίνεται επαναλαμβανόμενο πολύ γρήγορα. Θα αντιμετωπίσετε τους ίδιους εχθρούς, στην ίδια θέση και ίδια στιγμή, και γενικά χωρίς την επιλογή των όπλων σας έχετε την ίδια εμπειρία ξανά και ξανά.

Η γνώμη μας:

Μετά από όλα αυτά που γράψαμε, το Bravo Force: Last Stand είναι ένα εκπληκτικό παιχνίδι, με αρκετά καλά γραφικά μιας και δεν χρησιμοποιεί ακόμη Retina Display του iPad. Ξεχάσαμε να αναφέρουμε ότι το παιχνίδι είναι universal, δηλαδή μπορείτε να την παίξετε και στο iPhone/iPod σας ή και στο iPad. Δεν με ενθουσίασε πολύ η ιστορία αλλά μπορείτε ευχάριστα να περάσετε την ώρα σας. Rate 8,5/10.

Σχολιασμός στο Forum


ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
APPLE

To Appleteam.gr δημιουργήθηκε για να παρέχει καθημερινή ενημέρωση για τα προϊόντα και την εταιρία Apple. Απαρτίζεται από έμπειρο δυναμικό πάνω στις iOS Devices έτοιμο να σας βοηθήσει σε ό,τι χρειαστείτε. Μπείτε λοιπόν σε μία σύγχρονη ομάδα σήμερα!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

*

*

Newsroll