Σήμερα κυκλοφόρησε επίσημα ο τρίτος τίτλος της δημοφιλούς σειράς για Mac, PC, και κονσέλες, Borderlands: Pre Sequel. Ακολουθούμενος το χρόνος ο τρίτος τίτλος βρίσκεται μεταξύ του πρώτου και του τρίτου τίτλου Borderland. Ο τίτλος Pre-Sequel, όπως και οι προκάτοχοί του, είναι ένα shooter πρώτου προσώπου παιχνίδι, που ενσωματώνει στοιχεία RPG.

Στο Borderland: Pre-Sequel, οι παίκτες μπορούν να παίξουν ως ένας από τους τέσσερις χαρακτήρες, όπου ο κάθε ένας έχει μοναδικές ικανότητες: Nisha the Lawbringer, Athena the Gladiator, Wilhelm the Enforcer, και ο Claptrap the Fragtrap. Οι παίκτες, όπως ορίζει το παιχνίδι, θα αγωνιστούν στο πλευρό του Handsome Jack στην προσπάθειά τους να διασώσουν το φεγγάρι της Πανδώρας.

[quote_box_center]

Discover the story behind Borderlands 2 villain, Handsome Jack, and his rise to power. Taking place between the original Borderlands and Borderlands 2, the Pre-Sequel gives you a whole lotta new gameplay featuring the genre blending fusion of shooter and RPG mechanics that players have come to love. 

Float through the air with each low gravity jump while taking enemies down from above using new ice and laser weapons. Catch-a-ride and explore the lunar landscape with new vehicles allowing for more levels of destructive mayhem.[/quote_box_center]

Το παιχνίδι BorderLands: The Pre-Sequel ξεκινά ταυτόχρονα στο Mac, PC και στις κονσόλες (PS3 και Xbox360), λίγο ασυνήθιστο, καθώς οι μεγάλοι τίτλοι ξεκινούν συνήθως από τα PC και τις κονσόλες κι εν συνεχεία ακολουθεί μία Mac έκδοση. Το νέο παιχνίδι, Borderlands: The Pre-Sequel αναρτήθηκε στο Aspyr και μπορείτε να το κατεβάσετε από το GameAgent.com.

Επίσης θα το βρείτε στο Mac App Store στην τιμή των 59,99$. Το παιχνίδι είναι διαθέσιμο στη Βόρεια Αμερική σήμερα και ακολουθεί στις 17 Οκτωβρίου, Αυστραλία και Ευρώπη. Δείτε το video ώστε να πάρετε μια γεύση όσοι δεν γνωρίζετε τον τίτλο από τις προηγούμενες εκδόσεις.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΣτο APPLETEAM |Αναλύουμε τη λειτουργία Homekit
Επόμενο άρθροΠεριορισμένες ποσότητες iPad Air 2, παράδοση iMac πριν το τέλος του 2014
ASPROGIANNIS K. |Ιδιοκτήτης του Νiche ηλεκτρονικού καταστήματος Mi STORE με αντικείμενο το Service, τα Ανταλλακτικά και τα Αξεσουάρ iOS συσκευών. Ιδρυτής του ιστοχώρου APPLETEAM με καθημερινή ενημέρωση και υποστήριξη χρηστών Apple συσκευών. Γνωστός σε πολλές τεχνολογικές ιστοσελίδες και πρόθυμος να επαναφέρει οποιοδήποτε πρόβλημα, στην Apple συσκευή σας. Τo APPLETEAM το 2014 αναλάβε και τη διαχείριση και υποστήριξη των Apple Forums του μεγαλύτερου τεχνολογικού χώρου στην Ελλάδα. To 2017 επεκτείνει τις δραστηριότητές του με την ανάληψη όλων των λειτουργιών και την ανάπτυξη του myphone.gr Ακολουθήστε με!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here