ΑΞΕΣΟΥΑΡ

Bluetooth monitor ελέγχου αρτηριακής πίεσης μέσω του iPhone σας!

Εάν ψάχνετε μεθόδο ώστε να παρακολουθείτε την υγεία σας μέσω του iPhone σας, έχουμε μία πολύ καλή πρόταση. Ρίξτε μια ματιά στο ασύρματο μόνιτορ αρτηριακής πίεσης της εταιρείας Withings. Είναι η νεότερη εκδοση του βραβευμένου μόνιτορ αρτηριακής πίεσης το οποίο έχει δημιουργήσει η εταιρεία. Η μεγάλη αλλάγή για τους χρήστες είναι πως αφαίρεσε την ανάγκη χρήσης Lightning σε 30-pin adaptor. Επίσης πλέον συνδέεται ασύρματα μέσω bluetooth 4.0 ενεργοποιώντας το από τη συσκευή.

Παράλληλα με το μόνιτορ αρτηριακής πίεσης, δίνεται η δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε μία εφαρμογή για να το ελέγξετε, την οποία μπορείτε να την κατεβάσετε από το App Store. Την ίδια την εφαρμογή μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε και για άλλα προϊόντα της εταιρείας Withings όπως συσκευές ελέγχου βάρους, παρακολούθησης βρεφών activity trackers και πολλές ακόμη συσκευες.

Το Withings Wirelless Blood Pressure Monitor είχε ανακοινωθεί στις αρχές του έτους στην CES. Σήμερα είναι διαθέσιμο για να το παραγγείλετε κατευθείαν από την εταιρεία Whithings και την επίσημη ιστοσελίδα της. Θα σας κοστίσει 129,99$, ποσό σχετικά υποφερτό όταν πρόκειται για τον έλεγχο της υγείας σας. Παρακολουθήστε το video και πείτε μας τη δική σας άποψη!

Withings Health Mate

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
ΑΞΕΣΟΥΑΡ

To Appleteam.gr δημιουργήθηκε για να παρέχει καθημερινή ενημέρωση για τα προϊόντα και την εταιρία Apple. Απαρτίζεται από έμπειρο δυναμικό πάνω στις iOS Devices έτοιμο να σας βοηθήσει σε ό,τι χρειαστείτε. Μπείτε λοιπόν σε μία σύγχρονη ομάδα σήμερα!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

*

*

Newsroll