Κάποτε χρειαζόταν εξοπλισμός υψηλού κόστους για τη φωτογράφιση ενός εξωφύλλου ενός περιοδικού. Τώρα όμως; Η τεχνολογία βελτιώνεται και σήμερα ακόμη και τα smartphones μπορούν να αποτελέσουν, σε κάποιες περιπτώσεις, μικρά φωτογραφικά “θαύματα”.

Από το Billboard magazine φαίνεται πως πιστεύουν στις δυνατότητες των νέων μοντέλων, όπως το iPhone 7 Plus με τη dual lens camera που τόσο έχει διαφημίσει η Apple. Έτσι, αποφάσισαν να το χρησιμοποιήσουν στο τελευταίο τους εξώφυλλο.

Αν δείτε τη φωτογραφία (για την ιστορία η κοπέλα είναι η Camilla Cabello, πρώην μέλος του girl band Fifth Harmony), ίσως πιστέψετε ότι τραβήχθηκε με μία επαγγελματική κάμερα, ωστόσο η λήψη έγινε μόνο με ένα iPhone 7 Plus, με τη βοήθεια του Portrait Mode που ενσωματώνει και τη χρήση του περίφημου “bokeh effect” που επιτρέπει στο πρόσωπο που απεικονίζεται να είναι καθαρό και το φόντο του θολό.

Η φωτογραφία τραβήχθηκε από έναν φωτογράφο πορτρέτων, τον Miller Mobley. Πώς σας φαίνεται;

ΠΗΓΗDigitallife.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροApple – Διατηρεί τον τίτλο της πιο αξιοθαύμαστης εταιρείας
Επόμενο άρθροΠρωτότυπα iPhone σε θήκες «άκρας μυστικότητας»
ASPROGIANNIS K. |Ιδιοκτήτης του Νiche ηλεκτρονικού καταστήματος Mi STORE με αντικείμενο το Service, τα Ανταλλακτικά και τα Αξεσουάρ iOS συσκευών. Ιδρυτής του ιστοχώρου APPLETEAM με καθημερινή ενημέρωση και υποστήριξη χρηστών Apple συσκευών. Γνωστός σε πολλές τεχνολογικές ιστοσελίδες και πρόθυμος να επαναφέρει οποιοδήποτε πρόβλημα, στην Apple συσκευή σας. Τo APPLETEAM το 2014 αναλάβε και τη διαχείριση και υποστήριξη των Apple Forums του μεγαλύτερου τεχνολογικού χώρου στην Ελλάδα. To 2017 επεκτείνει τις δραστηριότητές του με την ανάληψη όλων των λειτουργιών και την ανάπτυξη του myphone.gr Ακολουθήστε με!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here