Εάν χρειάζεστε επιπλέον αποδείξεις για το πόσο ικανό και ισχυρό μπορεί να είναι ένα iPhone 5S, αρκεί να παρακολουθήσετε μία πρόσφατη διαφήμιση της αυτοκινητοβιομηχανίας Bentley. Ναι σωστά, αυτή η πανέμορφη διαφήμιση, γυρίστηκε εξής ολοκλήρου με iPHone 5S μαζί με ένα iPad Air.

Οι δύο αυτές συσκευές είναι ικανές να δημιουργήσουν αριστουργήματα και θεωρητικώς δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν ως εργαλεία, σε χέρια επαγγελματιών . Το κινηματογραφικό συνεργείο χρησιμοποίησε ειδικές βάσεις οι οποίες κρατούσαν την camera σταθερή κατά τη μετακίνηση και τις λήψεις,  με συνδιασμό ειδικού φακού για τη βελτίωση της ποιότητας.

Τίποτε άλλο δεν υπήρξε προς χρήση, θέλοντας να μας δείξουν πως πλέον τα σύγχρονα smartphones μπορούν να αντικαταστήσουν επάξια τα ογκώδη και ακριβά μηχανήματα, χρησιμοποιώντας Μόνο ένα iPhone και μερικές βοηθητικές βάσεις. Παρακολουθήστε το πλήρες video και περιμένουμε τις απόψεις στα σχόλια.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροin-App Purchases |Αλλαγές στην Πολιτκή του App Store
Επόμενο άρθροΙστορική συμφωνία Apple και Google για τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας!
ASPROGIANNIS K. |Ιδιοκτήτης του Νiche ηλεκτρονικού καταστήματος Mi STORE με αντικείμενο το Service, τα Ανταλλακτικά και τα Αξεσουάρ iOS συσκευών. Ιδρυτής του ιστοχώρου APPLETEAM με καθημερινή ενημέρωση και υποστήριξη χρηστών Apple συσκευών. Γνωστός σε πολλές τεχνολογικές ιστοσελίδες και πρόθυμος να επαναφέρει οποιοδήποτε πρόβλημα, στην Apple συσκευή σας. Τo APPLETEAM το 2014 αναλάβε και τη διαχείριση και υποστήριξη των Apple Forums του μεγαλύτερου τεχνολογικού χώρου στην Ελλάδα. To 2017 επεκτείνει τις δραστηριότητές του με την ανάληψη όλων των λειτουργιών και την ανάπτυξη του myphone.gr Ακολουθήστε με!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here