Η Apple δήλωσε πως πελάτες οι οποίοι βρίσκονται με λιγισμένα iPhones θα είναι σε θέση να τα επιστρέψουν σε ένα κατάστημα Apple Store και να τους τα αντικαταστήσουν. Σε on line επικοινωνία με το τμήμα υποστήριξης της Apple εκπρόσωπος της ιστοσελίδας The Next Web, ρώτησε εάν το λιγισμένο iPhone θα αντικατασταθεί δωρεάν.

Σύμφωνα με τον υπάλληλο της Apple τα Genius Bar, θα εφαρμόσουν ένα έλεγχο  «Visual Mechanical Inspection» σε συσκευές που οι κάτοχοί τους υποστηρίζουν πως λύγισαν. Εαν οι συσκευές αυτές περάσουν με επιτυχία το test, η Apple θα τις αντικαταστήσει.

Conversation with Apple support employee about bent iPhone

Ο εκπρόσωπος της ιστοσελίδας ρώτησε στη συνέχεια τον ίδιο υπάλληλο του τμήματος υποστήριξης της Apple, πως σοβαρά έχει εκλάβει η Apple την κρίση που ονομάζεται «#BentGate» από τις online κοινότητες και σχολιαστές. Και ο υπάλληλος απάντησε πως «looking into this with an insane amount of detail.» (Πιστεύει πως ψάχνουν τη λεπτομέρεια της λεπτομέρειας)

Conversation with Apple Support employee about bent iPhone

Φαίνεται λοιπόν πως η Apple έχει πάρει στα σοβαρά το θόρυβο που δημιούργησε από το διαδίκτυο και τα διάφορα bendtests και τώρα δίνει την απαντησή της άμεσα. Για να μάθουμε πόσες συσκευές θα περάσουν το τέστ και θα αντικατασταθούν;

UPDATE: 1

H Apple σχολίασε το θέμα σχετικά με τις συνεχιζόμενες καταγγελίες σχετικά με το iPhone 6 Plus, και την κάμψη που υπέστησαν στις τσέπες των χρηστών λέγοντας στο CNBC πως τα iPhones αποτελούνται από ένθετο χάλυβα/τιτάνιο «steel/titanium» ώστε να ενισχύσει τα σημεία πίεσης και το κέλυφος καλύπτεται από το σκληρότερο γυαλί της βιομηχανίας, «strongest glass in the industry.»

Η εταιρεία αναφέρει πως έως τώρα είχε καταγγελίες από 9 χρήστες οι οποίοι παραπονέθηκαν για λυγισμένα iPhones, γεγονός που υποδηλώνει πως το πρόβλημα δεν είναι καθόλου διαδεδομένο, στο μέγεθος που έχει εμφανιστεί απο τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Επίσης δήλωσε πως τόσο το iPhone 6 όσο και το iPhone 6 Plus έχουν περάσει με επιτυχία τέστ τα οποία αφορούσαν την αντοχή και τη δύναμη. Η κάμψη του iPhone Plus κατά την κανονική χρήση είναι εξαιρετικά σπάνια. «extremely rare.»

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΗ Apple φέρεται πως γνώριζε το κενό ασφαλείας του iCloud, 6 μήνες πριν!
Επόμενο άρθροiOS 8.0.2 |Διαθέσιμη έγινε η νέα αναβάθμιση του λειτουργικού συστήματος της Apple
ASPROGIANNIS K. |Ιδιοκτήτης του Νiche ηλεκτρονικού καταστήματος Mi STORE με αντικείμενο το Service, τα Ανταλλακτικά και τα Αξεσουάρ iOS συσκευών. Ιδρυτής του ιστοχώρου APPLETEAM με καθημερινή ενημέρωση και υποστήριξη χρηστών Apple συσκευών. Γνωστός σε πολλές τεχνολογικές ιστοσελίδες και πρόθυμος να επαναφέρει οποιοδήποτε πρόβλημα, στην Apple συσκευή σας. Τo APPLETEAM το 2014 αναλάβε και τη διαχείριση και υποστήριξη των Apple Forums του μεγαλύτερου τεχνολογικού χώρου στην Ελλάδα. To 2017 επεκτείνει τις δραστηριότητές του με την ανάληψη όλων των λειτουργιών και την ανάπτυξη του myphone.gr Ακολουθήστε με!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here