Ίσως να είμαι μόνο εγώ και ο Andy Rooney που το ποσοστό 50-50% να κάνεις λάθος στη τοποθέτηση ενός usb καλωδίου γίνεται 90%. Πραγματικά όσες φορές και να προσπαθήσω να το τοποθετήσω, πάντα λάθος κάνω. Ευτυχώς η εταιρεία BelayCords, εισήγαγε στην αγορά ένα νέο καλώδιο συγχρονισμού, δίναντας τη δυνατότητα 100% ευστοχίας στην προσπάθεια σύνδεσης ενός καλωδίου USB, στην υποδοχή της πρίζας ή του υπολογιστή.

Να αναφέρουμε εδώ πως το συγκεκριμένο καλώδιο δεν είναι αποκλειστικότητα του iOS και των Apple συσκευών, αλλά είναι ικανό να συνεργαστεί με οποιοδήποτε smartphone ή tablet με υποχή micro USB connector. Όσο αφορά τις συσκευές της Apple είναι συμβατό για iPhone, iPad και iPod touch και για πολλές άλλες. Δουλεύει εξίσου αξιόπιστα με τις επερχόμενες συσκευές iPhone 6 και iPhone 6 plus. Οι υπεύθυνοι της εταιρείας BelayCords εργάζονται ώστε να εξασφαλίσουν δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, δημιουργώντας το πρώτο iPhone USB Lightning αναστρέψιμο καλώδιο.

Καλύπτουν το προϊόν από καταστροφή (τσάκισμα) με εγγύηση εφ’ όρου ζωής. Αυτό σημαίνει πως το BelayCords πρόκειται να είναι το τελευταίο καλώδιο που θα αγοράσετε.

[quote_box_center]

“Teaming up with lead designers, we created Belaycords in a variety of colors that “pop”. Inspired by climbing rope, belaycords has a ruggedfabric exterior, protecting the charging components from wear and helping to keep them tangle free. That means no more on-again off-again charging! With MFI certified BelayCords by Apple, you’ll never get another pop-up warning you about “Unauthorized devices”.”[/quote_box_center]

Εάν το BelayCords πιστεύετε πως πρέπει να βρίσκεται στο γραφείο σας ή στο σπίτι σας δεν έχετε παρά να απευθυνθείτε στην ιστοσελίδα της εταιρείας και να θέσετε μία προσφορά στο Kickstarter.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροiPhone 6 |Προεγκατεστημένες θα βρίσκονται οι σουΐτες iLife και iWork
Επόμενο άρθροApple |Η τεχνολογία NFC στο iPhone 6 είναι αποκλειστικά για το Apple Pay!
ASPROGIANNIS K. |Ιδιοκτήτης του Νiche ηλεκτρονικού καταστήματος Mi STORE με αντικείμενο το Service, τα Ανταλλακτικά και τα Αξεσουάρ iOS συσκευών. Ιδρυτής του ιστοχώρου APPLETEAM με καθημερινή ενημέρωση και υποστήριξη χρηστών Apple συσκευών. Γνωστός σε πολλές τεχνολογικές ιστοσελίδες και πρόθυμος να επαναφέρει οποιοδήποτε πρόβλημα, στην Apple συσκευή σας. Τo APPLETEAM το 2014 αναλάβε και τη διαχείριση και υποστήριξη των Apple Forums του μεγαλύτερου τεχνολογικού χώρου στην Ελλάδα. To 2017 επεκτείνει τις δραστηριότητές του με την ανάληψη όλων των λειτουργιών και την ανάπτυξη του myphone.gr Ακολουθήστε με!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here