ΑΞΕΣΟΥΑΡ

BelayCords |Το πρώτο αναστρέψιμο USB Lightning καλώδιο φόρτισης

Ίσως να είμαι μόνο εγώ και ο Andy Rooney που το ποσοστό 50-50% να κάνεις λάθος στη τοποθέτηση ενός usb καλωδίου γίνεται 90%. Πραγματικά όσες φορές και να προσπαθήσω να το τοποθετήσω, πάντα λάθος κάνω. Ευτυχώς η εταιρεία BelayCords, εισήγαγε στην αγορά ένα νέο καλώδιο συγχρονισμού, δίναντας τη δυνατότητα 100% ευστοχίας στην προσπάθεια σύνδεσης ενός καλωδίου USB, στην υποδοχή της πρίζας ή του υπολογιστή.

Να αναφέρουμε εδώ πως το συγκεκριμένο καλώδιο δεν είναι αποκλειστικότητα του iOS και των Apple συσκευών, αλλά είναι ικανό να συνεργαστεί με οποιοδήποτε smartphone ή tablet με υποχή micro USB connector. Όσο αφορά τις συσκευές της Apple είναι συμβατό για iPhone, iPad και iPod touch και για πολλές άλλες. Δουλεύει εξίσου αξιόπιστα με τις επερχόμενες συσκευές iPhone 6 και iPhone 6 plus. Οι υπεύθυνοι της εταιρείας BelayCords εργάζονται ώστε να εξασφαλίσουν δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, δημιουργώντας το πρώτο iPhone USB Lightning αναστρέψιμο καλώδιο.

Καλύπτουν το προϊόν από καταστροφή (τσάκισμα) με εγγύηση εφ’ όρου ζωής. Αυτό σημαίνει πως το BelayCords πρόκειται να είναι το τελευταίο καλώδιο που θα αγοράσετε.

[quote_box_center]

“Teaming up with lead designers, we created Belaycords in a variety of colors that “pop”. Inspired by climbing rope, belaycords has a ruggedfabric exterior, protecting the charging components from wear and helping to keep them tangle free. That means no more on-again off-again charging! With MFI certified BelayCords by Apple, you’ll never get another pop-up warning you about “Unauthorized devices”.”[/quote_box_center]

Εάν το BelayCords πιστεύετε πως πρέπει να βρίσκεται στο γραφείο σας ή στο σπίτι σας δεν έχετε παρά να απευθυνθείτε στην ιστοσελίδα της εταιρείας και να θέσετε μία προσφορά στο Kickstarter.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
ΑΞΕΣΟΥΑΡ

To Appleteam.gr δημιουργήθηκε για να παρέχει καθημερινή ενημέρωση για τα προϊόντα και την εταιρία Apple. Απαρτίζεται από έμπειρο δυναμικό πάνω στις iOS Devices έτοιμο να σας βοηθήσει σε ό,τι χρειαστείτε. Μπείτε λοιπόν σε μία σύγχρονη ομάδα σήμερα!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

*

*

Newsroll