ΑΞΕΣΟΥΑΡ

BeautyCraft – Το βιβλίο ομορφιάς!

Το BeautyCraft είναι ένα βιβλίο ομορφιάς με φυσικές συνταγές, διαθέσιμο για το iPhone σας. Η εφαρμογή σας διδάσκει πώς να κάνετε απλά αλλά αποτελεσματικά προϊόντα ομορφιάς από φυσικά συστατικά που μπορεί να εφοδιαστείτε από τα τοπικά καταστήματα σας, χρησιμοποιώντας εργαλεία που ήδη έχετε στην κουζίνα σας.

Το BeautyCraft περιέχει από μάσκες προσώπου και σώματος μέχρι λοσιόν για να γεμίζετε τη μπανιέρα σας και να απολαμβάνετε ένα ωραίο αφρόλουτρο! Κάθε συνταγή είναι απλή, χρησιμοποιεί φυσικά συστατικά και σας βοηθά να νιώθετε μια φυσική ομορφιά!

Επίσης το BeautyCraft είναι όμορφα εικονογραφημένο με φωτογραφίες που σας δείχνουν πώς να κάνει όλες τις συνταγές. Κάθε κάρτα σας μεταφέρει μέσα από τα συστατικά και τις οδηγίες βήμα προς βήμα. Το BeautyCraft περιλαμβάνει επίσης λεπτομέρειες όλων των συστατικών και του εξοπλισμού που χρησιμοποιούνται στις συνταγές με επεξηγήσεις για το τι κάνουν και πώς λειτουργούν.
Δημοσιευμένη ΕικόναΔημοσιευμένη Εικόνα

Δημοσιευμένη ΕικόναΔημοσιευμένη Εικόνα

Δημοσιευμένη Εικόνα

Ακόμα μια ωραία εφαρμογή για να μας βοηθήσει στην αποταμίευση! Όποια από μας δεν σιχαίνεται να έχει πάνω της φαγητά (εγώ θα συνεχίσω κανονικά με τις έτοιμες κρέμες και αφρόλουτρα) , μπορεί να αγοράσει την εφαρμογή με $1.99 από το app store!

Σχολιασμός στο Forum

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
ΑΞΕΣΟΥΑΡ

To Appleteam.gr δημιουργήθηκε για να παρέχει καθημερινή ενημέρωση για τα προϊόντα και την εταιρία Apple. Απαρτίζεται από έμπειρο δυναμικό πάνω στις iOS Devices έτοιμο να σας βοηθήσει σε ό,τι χρειαστείτε. Μπείτε λοιπόν σε μία σύγχρονη ομάδα σήμερα!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

*

*

Newsroll