ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

BannerFlo για iPhone


APPLETEAM Authors
BannerFlo για iPhone
Δημοσιεύτηκε από APPLETEAM Authors

Η εταιρεία Fossil Software μας έχει δώσει κατά καιρούς πολλές, καλές και δωρεάν εφαρμογές για τις i-συσκευές μας. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχει κάνει το “μπαμ” με κάποια από αυτές και αν θα θέλαμε να ξεχωρίσουμε μία αυτή θα ήταν η AppZilla με τις 120+ λειτουργίες της η οποία έχει χτυπήσει πολλές φορές τα top του AppStore kαι την οποία έχουμε ήδη παρουσιάσει.

Η εφαρμογή BannerFlo δεν κάνει εκατοντάδες πράγματα αλλά μόνο ένα. Μετατρέπει το iPhone μας σε πινακίδα led με συρόμενο μύνημα. Και αυτό το κάνει καλά.

Μας δίνει όλες τις πιθανές δυνατότητες που θα μπορούσε όπως να αλλάξουμε το κείμενο, το χρώμα, την ταχύτητα του roller και το σχέδιο της λάμπας (!). Όμως εκτός από το προσωπικό μας μύνημα μπορεί να δείξει στο roller την τρέχουσα ώρα ή κάποιο τίτλο τραγουδιού που παίζει μέσω της βιβλιοθήκης μας. Με λίγα λόγια εξαντλεί όλες τις πιθανές απαιτήσεις μας από μια εφαρμογή του είδους και αυτό ικανοποιεί.

Εντάξει, δεν είναι και η πιο χρήσιμη εφαρμογή αφού η χρήση της αναγκαστικά είναι περιορισμένη αλλά αν για παράδειγμα θέλετε να κάνετε πρόταση γάμου στην αγαπημένη σας αυτός είναι ένας καλός τρόπος. Προσοχή όμως γιατί μπορεί δίπλα να παραμονεύει ο gadgetακιας πατέρας της με το iPhone στο χέρι να scrollαρει “…στα τσακίδια παλιοαλήτη μη σε τσακίσω στις κλωτσιές”!!!! Επίσης πλάκα έχει να βρίζετε από το αυτοκίνητο τους διπλανούς οδηγούς κολλώντας το iPhone στο τζάμι (ωχ! ξεφύγαμε!).

Για την υλοποίηση της εφαρμογής δίνουμε άνετα 5 αστεράκια αλλά μαζί με την χρησιμότητα της πέφτουν στα 3. Ούτως ή άλλως το BannerFlo διατίθεται δωρεάν και αξίζει μια δοκιμή είτε για να παίξετε απλά, είτε το χρειάζεστε πραγματικά.

  

 

iappsreviews.gr

Σχολιασμός στο Forum

Εμφάνιση σχολίων (0)

ΣΧΟΛΙΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

APPLE

Apple – Tα κριτήρια για επισκευή του iPhone στα πλαίσια της εγγύησης

Ένα έγγραφο που είδε το φως της δημοσιότητας πριν από λίγες μόνο ημέρες μέσω του Business Insider, ρίχνει φως σε ποιους κανόνες και πρακτικές ακολουθεί η Apple όσον αφορά την...

Δημοσιεύτηκε στις από kumpour
APPLE

Επίσημη παρουσίαση του iOS 6 απο την Apple στο WWDC 2012

Σήμερα η apple στο WWDC keynote ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με την παρουσίαση του iOS 6 όπως ήταν αναμενόμενο. 1.      Siri Η παρουσίαση ξεκίνησε με το νέο αναβαθμισμένο Siri ,...

Δημοσιεύτηκε στις από APPLETEAM Authors
Αρέσει σε %d bloggers: