Μετά από μεγάλη καθυστέρηση το August Smart Lock τελικά είναι έτοιμο προς κυκλοφορία κι αναμένonται οι προ-παραγγελίες να ξεκινήσουν σήμερα. Πρώτη φορά ανακοινώθηκε τον Μάιο του 2013 και πρόκειται για ένα σύστημα bluetooth based συμβατό με iPhone, δημιουργημένο από τον Jason Johnson και επιμελημένο από τον Yves Behar.[quote_box_center]

«At August, our mission is to make beautiful products that allow your physical environment to seamlessly respond to you. Today, we are one step closer to achieving that goal. We are excited to announce that the August Smart Lock has begun shipping in limited quantities.»

[/quote_box_center]

To σύστημα August Smart Lock το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να ξεκλειδώνουν πόρτες μόνο με το iPhone, κατασκευασμένο από αναδιομένο αλουμίνιο και το οποίο μοιάζει ως μία φυσική κλειδαριά με τη χρήση ΑΑ μπαταριών, έρχεται με πολλές προσόψεις και προσαρμογείς ώστε να αντικαταστήσει τις περισσότερες κλειδαριές που κυκλοφορούν στην αγορά.

Όπως και τα ανταγωνιστικά προϊόντα που διατίθενται στην αγορά, Lockitron και Kevo, η κλειδαριά προγραμματίζεται εξ αποστάσεως κι επιτρέπει την είσοδο στους επισκέπτες μέσω της συνοδευτικής εφαρμογής για iPhone. Επίσης έχει προγραμματιστεί για να παρακολουθεί την παραμονή των επισκεπτών και μπορεί να οριστεί συγκεκριμένος χρόνος πρόσβασης.

Στις αρχικές προ-παραγγελίες για το August Smart Lock με εκτιμώμενη κυκλοφορία το Νοέμβριο ή τον Δεκέμβριο του 2013, το κόστος ανερχόταν στα 199$. Η κανονική τιμή στην αγορά αναμενόταν στα 249,99 δολαρια. Η εταιρεία σχεδιάζει να εκτελέσει τις παραγγελίες κατά τη διάρκεια των επομένων μηνών με πιθανή ημερομηνία προς τα τέλη Οκτωβρίου. Εάν επιθυμείτε να κάνετε προπαραγγελία ή να αναζητήσετε περισσότερες λεπτομέρειες, δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε τον παρακάτω σύνδεσμο.

August Smart Lock

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροiOS 8 Προεπισκόπηση – Φωτογραφίες
Επόμενο άρθροΛεπτότερο MacBook αναμένεται από την Apple προς το τέλος του έτους ή αρχές του επομένου
ASPROGIANNIS K. |Ιδιοκτήτης του Νiche ηλεκτρονικού καταστήματος Mi STORE με αντικείμενο το Service, τα Ανταλλακτικά και τα Αξεσουάρ iOS συσκευών. Ιδρυτής του ιστοχώρου APPLETEAM με καθημερινή ενημέρωση και υποστήριξη χρηστών Apple συσκευών. Γνωστός σε πολλές τεχνολογικές ιστοσελίδες και πρόθυμος να επαναφέρει οποιοδήποτε πρόβλημα, στην Apple συσκευή σας. Τo APPLETEAM το 2014 αναλάβε και τη διαχείριση και υποστήριξη των Apple Forums του μεγαλύτερου τεχνολογικού χώρου στην Ελλάδα. To 2017 επεκτείνει τις δραστηριότητές του με την ανάληψη όλων των λειτουργιών και την ανάπτυξη του myphone.gr Ακολουθήστε με!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here