Το APPLETEAM είναι μία ανερχόμενη δυναμική πρόταση για τους χρήστες Apple συσκευών στον ελληνικό χώρο. Η ιστοσελίδα περιέχει πολύτιμο περιεχόμενο με θεματολογία από το χώρο της Apple που χρίζουν συζήτησης. Τα σχόλια που προσφέρονται δεν είναι τόσο οικεία από όλους και από μελέτες φαίνεται πως μόνο το 1% από τους αναγνώστε που επισκέπτονται μία ιστοσελίδα θα μπουν στη διαδικασία του σχολιασμού.

Unknown

Αντιθέτως οι χρήστες που σχολιάζουν στα social media αυξάνουν το ποσοστό αυτό εκθετικά. Σκεφτήκαμε λοιπόν να ενσωματώσουμε στο APPLETEAM, μία πλατφόρμα που το τελευταίο διάστημα έχει κατακτήσει το διαδίκτυο, μεταφέροντας τα social media στην εκάστοτε ιστοσελίδα. πιστεύουμε πως μπορούμε εύκολα μέσω του Spot.IM, να επικοινωνήσουμε με τους αναγνώστες μας, να λύσουμε, προβλήματα, να ανταλλάξουμε εμπειρίες από την αγαπημένη μας συσκευή.

Επιπλέον κάνουμε ένα βήμα ακόμη πιο πέρα δημιουργώντας έναν οδηγό για τη χρήση της κοινότητάς μας μέσω της ομώνυμης mobile εφαρμογής του Spot.IM. Εάν έχετε ενεργοποιήσει ένα λογαριασμό Spot.IM κι επιθυμείτε να προσπελάσετε την κοινότητά μας από το iPhone σας, μπορείτε να πράξετε ακολουθώντας την παρακάτω απλή διαδικασία.

Οδηγός ενεργοποίησης της mobile εφαρμογής Spot.IM.

Aναζητήστε στο App Store και εγκαταστήστε την mobile εφαρμογή Spot.IM. στο iPhone ή το iPad σας (εναλλακτικά ακολουθήστε το σύνδεσμο Spot.IM.)

Napkin 21-02-15 - 8.31.03 μ.μ.

  • Ανοίγοντάς τη, θα σας ζητηθεί να εισάγετε ένα κωδικό.
  • Ανοίξτε τον υπολογιστή σας και πληκτρολογήστε http://appeteam.gr
  • Κάτω αριστερά θα παρατηρήσετε το avatar το οποίο χρησιμοποιείτε στο λογαριασμό σας Spot.IM.
  • Στη συνέχεια πατήστε κάτω δεξιά του παραθύρου Spot.IM, «continue to mobile».
  • Στην αναδυόμενη σελίδα εισάγετε τον αριθμό του iPhone σας και στη συνέχεια πατήστε «Get verification number».

Napkin 21-02-15 - 8.27.19 μ.μ.

  • Σε συνέχεια του βήματος 1, εισάγετε στην εφαρμογή του iPhone σας τον εξαψήφιο αριθμό.

Napkin 21-02-15 - 8.32.35 μ.μ.

Αυτό ήταν! Πλέον μπορείτε να συμμετέχετε κι εσείς στην κοινότητα μας και από τη συσκευή σας iPhone. Μη διστάσετε να ρωτήσετε οτιδήποτε αφορά τις συσκευές iPhone – iPad. Έχουμε όλες τις απαντήσεις!

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΜετάβαση σε υπολογιστές Mac (πρώτες απορίες)
Επόμενο άρθροΝέα διαφήμιση για το iPad Air 2, με αφηγητή τον βραβευμένο Martin Scorsese
ASPROGIANNIS K. |Ιδιοκτήτης του Νiche ηλεκτρονικού καταστήματος Mi STORE με αντικείμενο το Service, τα Ανταλλακτικά και τα Αξεσουάρ iOS συσκευών. Ιδρυτής του ιστοχώρου APPLETEAM με καθημερινή ενημέρωση και υποστήριξη χρηστών Apple συσκευών. Γνωστός σε πολλές τεχνολογικές ιστοσελίδες και πρόθυμος να επαναφέρει οποιοδήποτε πρόβλημα, στην Apple συσκευή σας. Τo APPLETEAM το 2014 αναλάβε και τη διαχείριση και υποστήριξη των Apple Forums του μεγαλύτερου τεχνολογικού χώρου στην Ελλάδα. To 2017 επεκτείνει τις δραστηριότητές του με την ανάληψη όλων των λειτουργιών και την ανάπτυξη του myphone.gr Ακολουθήστε με!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here