ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

(ReadPoint Appleteam) |Συνεργασία με το μεγαλύτερο ψηφιακό περίπτερο – βιβλιοπωλείο!

Μια μεγάλη συνεργασία ετοιμάζεται με οφελημένους όλους εσάς του αναγνώστες του Appleteam με το μεγαλύτερο ψηφιακό περίπτερο στην Ελλάδα! To ReadPoint™ είναι το μεγαλύτερο...

Ο Πέτρος Συμβουλεύει |Θέλω Τώρα! ένα αντίγραφο της συσκευής μου

Η ασφάλεια στα δεδομένα μας στην σύγχρονη εποχή είναι πολύ σημαντική. Η Apple το ξέρει καλά και με τη δημιουργία του iCloud το backup έγινε πολύ εύκολη υπόθεση. Για να κάνετε...

Spotify Updated! |Είστε έτοιμοι να υποδεχθείτε την σκοτεινή πλευρά της μουσικής;

Σήμερα η ομάδα του Spotify ανακοίνωσε ένα νέο βελτιωμένο Interface  το οποίο σταδιακά θα αρχίσει να εμφανίζεται σε όλες τις πλατφόρμες. Το νέο αυτό Interface για την social...

Πρακτικές Συμβουλές |Επιλέξτε το χρώμα εμφάνισης γεγονότων στην εφαρμογή Ημερολόγιο!

Η Μαρία μας γράφει: «Κωνσταντίνε λατρεύω την ιστοσελίδα που έχετε δημιουργήσει. Την θεωρώ φρέσκια και πολύ διαφορετική από τις καθιερωμένες στο χώρο του iPhone στην Ελλάδα. Επίσης...

Αναβάθμιση Safari με ενισχυμένα push notifications και άλλες ρυθμίσεις ασφαλείας!

Από το μπαράζ αναβαθμίσεων της Apple χθες δεν θα μπορούσε να μείνει εκτός και ο Web browesr Safari για Mac στον οποίο προσθέσανε νέα χαρακτηριστικά όπως, βελτιωμένες ρυθμίσεις των...

(ReadPoint Appleteam) |Συνεργασία με το μεγαλύτερο ψηφιακό περίπτερο – βιβλιοπωλείο!


APPLETEAM Authors
(ReadPoint Appleteam) |Συνεργασία με το...

Μια μεγάλη συνεργασία ετοιμάζεται με οφελημένους όλους εσάς του αναγνώστες του Appleteam με το μεγαλύτερο ψηφιακό περίπτερο στην Ελλάδα!

To ReadPoint™ είναι το μεγαλύτερο Ελληνικό ψηφιακό περίπτερο και βιβλιοπωλείο. Με πολλά ψηφιακά προϊόντα και υπηρεσίες, το ReadPoint™ δίνει τη δυνατότητα στους αναγνώστες να έχουν οποιαδήποτε στιγμή κοντά τους τα αγαπημένα τους έντυπα, σε άριστη ανάλυση και με άπειρες δυνατότητες.

Τώρα οι αναγνώστες μπορούν με οποιαδήποτε αγορά τους να έχουν το ψηφιακό τους έντυπο σε κάθε οθόνη (υπολογιστή, Laptop, Tablet κινητού και Tablet).

Το ReadPoint™ παρέχει τη δυνατότητα να αναζητήσετε και να επιλέξετε ανάμεσα σε 1000δες τίτλους,

 • να αγοράσετε
 • να διαβάσετε
 • να αποθηκεύσετε
 • να μοιραστείτε ψηφιακό περιεχόμενο

από οποιαδήποτε σημείο του κόσμου και αν βρίσκεστε. Μέσω της πλατφόρμας ReadPoint™, οι αναγνώστες μπορούν να κινούνται εύκολα σε κάθε σελίδα, μέσα στο κείμενο, ανάμεσα σε διαδραστικά γραφικά, κινούμενες εικόνες, βίντεο και πολλά άλλα. Με χιλιάδες από τους καλύτερους ψηφιακούς τίτλους, το ReadPoint™ και οι εφαρμογές του αποτελούν μια επανάσταση στην ανάγνωση.

Σύντομη Eταιρική Παρουσίαση

H Planet Interactive εδρεύει στην Ελλάδα. Ιδρύθηκε στην Αθήνα το 1998 από μία ομάδα ανθρώπων με όραμα την παροχή καινοτόμων λύσεων στον τομέα των νέων μέσων επικοινωνίας. Εξειδικεύτηκε στην ανάπτυξη τεχνολογιών διαχείρισης και ψηφιοποίησης περιεχομένου λαμβάνοντας μέρος σε πολλά σημαντικά έργα.

Μετά από πολύχρονη και εντατική έρευνα, η ομάδα ανάπτυξης παρουσίασε την τεχνολογία ReadPoint™. Η πρώτη της εμπορική εφαρμογή είναι η υπηρεσία διανομής και διάθεσης εμπορικών εντύπων σε ψηφιακή μορφή η οποία ξεκίνησε στις αρχές του 2007, μέσα από το ηλεκτρονικό περίπτερο www.e-na.com.

Στα πλαίσια αυτής της ανάπτυξης η εταιρία αναδιαρθρώθηκε πρόσφατα με την εισροή νέων κεφαλαίων, με νέα μετοχική σύνθεση και από ένα νέο Δ.Σ αποτελούμενο από καταξιωμένους επαγγελματίες στον χώρο της τεχνολογίας και της εμπορικής ανάπτυξης.

The Experience

Τι Κάνουμε

 • Αφουγκραζόμαστε και δημιουργούμε λύσεις στις νέες ανάγκες του σύγχρονου αναγνώστη.
 • Φέρνουμε την τεχνολογία ένα βήμα πιο κοντά στην έως τώρα έντυπη πραγματικότητα.
 • Κάνουμε το μελάνι ανεξίτηλο, τα βιβλία ελαφρύτερα και πιο ελκυστικά στον καταναλωτή.
 • Δημιουργούμε και μια νέα αγορά για το χώρο των εκδόσεων.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Η στρατηγική μας βασίζεται στην οποιαδήποτε οθόνη
Η Τεχνολογική πλατφόρμα του ReadPoint παρέχει ασφάλεια, ποιότητα ψηφιακού περιεχομένου παγκοσμίως σε εκατομμύρια υπολογιστές, φορητούς υπολογιστές, tablets, smartbooks και κινητά.

To ReadPoint δίνει λύσεις και υπηρεσίες marketing στους συνεργάτες του,

 • να αποκτήσουν νέους πελάτες
 • να διατηρήσουν και να αναπτύξουν την κυκλοφορία τους
 • να ελκύσουν περισσότερες διαφημίσεις

Όλα αυτά σε συνδυασμό με την online παραγωγή και τη συμμετοχή στην ψηφιακή μας πλατφόρμα βοηθούν στη μετατροπή ενός έντυπου κόσμου, χωρίς χαρτί, οικολογικό, διαδραστικό μια δίνουν νέα ευκαιρία ανάπτυξης στους εκδότες . Η τεχνολογία ReadPoint™ αναπτύχθηκε από την Planet Interactive SA, με σκοπό την διανομή και διάθεση ψηφιακού περιεχομένου, που μέχρι σήμερα βρίσκονταν σε έντυπη μορφή.

Ο στόχος μας είναι αυτή η πληροφορία να φτάσει στον τελικό αποδέκτη με τρόπο φιλικό, που μοιάζει με τον φυσικό, αλλά ταυτόχρονα εμπεριέχει όλα τα δυναμικά χαρακτηριστικά που προσφέρει η τεχνολογία. Σε ένα κόσμο, όπου όλα τα μέσα επικοινωνίας και όλο το περιεχόμενο που δημιουργείται για αυτά, μετασχηματίζονται σε ψηφιακά, όραμα μας είναι η πλατφόρμα ReadPoint™, να αποτελέσει τηνεξέλιξη της ανάγνωσης στον 21ο αιώνα!

Marketing Services

Επικεντρώθηκε στις ανάγκες των Εκδοτών.

Το ReadPoint προσφέρει μια σειρά υπηρεσιών για να βοηθήσουν τους εκδότες να προσεγγίσουν και να αποκτήσουν νέους πελάτες σε όλο τον κόσμο καθώς και να επεκτείνουν τα εμπορικά τους σήματα με νέους τρόπους.

Η τεχνολογία είναι μόνο το μισό της εξίσωσης – το υπόλοιπο είναι μια καλά τοποθετημένη στρατηγική marketing που ευθυγραμμίζεται με τους στόχους του εκδότη ώστε να επιτευχθούν. η ομάδα Marketing του ReadPoint δημιουργεί customized ενέργειες για τον κάθε συνεργάτη -εκδότη και συνεργάζονται για να ανακαλύψουν νέα κανάλια προσέγγισης των καταναλωτών.

Εμφάνιση σχολίων (0)

ΣΧΟΛΙΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

APPLE

Η Apple αναζητά συνεργάτες για το κομμάτι των χαρτών

Το TechCrunch αναφέρει πως η Apple προσπαθεί να προσελκύσει παλαιούς και νυν εργαζόμενους της Google Maps προκειμένου να εργαστούν στην εταιρεία επάνω στο κομμάτι των χαρτών. Η...

Δημοσιεύτηκε στις από APPLETEAM Authors
APPLE

Εδώ παρακολουθήσαμε ζωντανά το Event! [LiveBlog with voice]

Και ναι έχουμε να σας δείξουμε κάτι ακόμη!  Η νέα εκδήλωση της Apple ορίστηκε για τις 23 Οκτωβρίου και εμείς πάντα πιστοί στις συνήθειες μας είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας...

Δημοσιεύτηκε στις από APPLETEAM Authors
Αρέσει σε %d bloggers: