Όπως όλοι γνωρίζετε πλέον η Apple απέστειλε τις προσκλήσεις προς τα μέσα ενημέρωσης για την εκδήλωση που έχει προγραμματίσει γι΄αυτή την Πέμπτη 16 Οκτωβρίου και ώρα Ελλάδος 20:00. Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στο αμφιθέατρο του δημαρχείου του Cupertino όπου βρίσκεται και η έδρα της πανεπιστημιούπολης της Apple, σε χαμηλότερους τόνους από την εκδήλωση για τα νέα iPhones που πραγματοποιήθηκε στις αρχές του προηγούμενου μήνα.

Τι περιμένουμε σε αυτή την εκδήλωση. Σίγουρα τη νέα σειρά iPad Air και iPad mini μέ παρόμοια νέα χαρακτηριστικά όπως, λεπτότερο προφίλ λόγω της νέας διάταξης οθόνης στα 7mm χιλιοστά, λεπτότερα πλήκτρα έντασης, διαφορετική θέση ηχείων, ανανεωμένη οπίσθια camera στα 8MP, ενώ η Facetime camera θα υποστηρίζει λήψη video 720p.

BANNER

Στο εσωτερικό τους θα βρίσκεται ο A8X επεξεργαστής ο οποίος πρόκειται να αναλάβει τη διαχείριση της συσκευής με 2 GB ποσότητας μνήμης RAM. Οι εκδόσεις όσο αφορά το χώρο αποθηκεύσης θα είναι διαθέσιμες από 32GB, 64GB και 128 GB. Και οι δύο συσκευές iPad Air 2 και iPad mini 2 θα φέρουν αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων Touch ID και τεχνολογία NFC για χρήση της υπηρεσίας Apple Pay.

Εμείς οι παρουσιαστές του APPLETEAM cast, όπως το έχουμε πλέον καθιερώσει, θα σας μεταφέρουμε με φωνητική μετάφραση, λεπτό προς λεπτό τα γεγονότα από το Cupertino με δυνατότητα για πρώτη φορά συμμετοχής κοινού έως 10 φίλων του APPLETEAM. Εάν επιθυμείτε να συμμετέχετε στη συζήτηση πριν και μετά την παρουσίαση, εκδηλώστε το ενδιαφέρον σας στο appleteam.gr@gmail.com. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Σας προσκαλούμε επίσημα λοιπόν την Πέμπτη 16 Οκτωβρίου και ώρα 19:30 εδώ στο appleteam.gr, να παρακολουθήσετε μαζί μας το δεύτερο μεγάλο γεγονός της χρονιάς. Για να σας το υπενθυμίσουμε σας προσφέρουμε τα εκπληκτικά Wallpapers της εκδήλωσης, δημιουργίες της ομάδας ispazio.net design team.

  iPhone 6 e 6 Plus (80,8 KiB, 2.765 download)

  iPhone 5, 5C e 5S (40,5 KiB, 3.115 download)

  iPhone 4, 4S, 3G, 3G S (38,6 KiB, 886 download)

  iPad, 2 e Mini (122,2 KiB, 295 download)

  iPad 3, 4, Mini 2 ed Air (47,6 KiB, 709 download)

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΑξίζει να το αγοράσετε; |iPhone 6 Video review by APPLETEAM
Επόμενο άρθροΣτο APPLETEAM |Αναλύουμε την υπηρεσία iCloud Drive
ASPROGIANNIS K. |Ιδιοκτήτης του Νiche ηλεκτρονικού καταστήματος Mi STORE με αντικείμενο το Service, τα Ανταλλακτικά και τα Αξεσουάρ iOS συσκευών. Ιδρυτής του ιστοχώρου APPLETEAM με καθημερινή ενημέρωση και υποστήριξη χρηστών Apple συσκευών. Γνωστός σε πολλές τεχνολογικές ιστοσελίδες και πρόθυμος να επαναφέρει οποιοδήποτε πρόβλημα, στην Apple συσκευή σας. Τo APPLETEAM το 2014 αναλάβε και τη διαχείριση και υποστήριξη των Apple Forums του μεγαλύτερου τεχνολογικού χώρου στην Ελλάδα. To 2017 επεκτείνει τις δραστηριότητές του με την ανάληψη όλων των λειτουργιών και την ανάπτυξη του myphone.gr Ακολουθήστε με!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here