APPLE

APPLETEAM forums |Δείτε γιατί ειναι μοναδικά στην Ελλάδα!

Τα Forums του Appleteam στηρίζονται πάνω στην πλατφόρμα Vanillaforums τα οποία προσφέρουν μία εξαιρετική εμπειρία στο χρήστη. Τα APPLETEAM forums διαφέρουν από τις υπάρχουσες κοινότητες – που είναι και λίγες για να λέμε την αλήθεια – με θέμα την Apple στην Ελλάδα, καθώς κάθε επιλογή μας στον σχεδιασμό, την υποστηρίζουμε με συγκεκριμένα επιχειρήματα. Η αλληλεπίδραση των χρηστών με τη συγκεκριμένη πλατφόρμα είναι μοναδική, αλλά για να την κατανοήσετε θα πρέπει να συμμετέχετε στην κοινότητα. Ας δούμε πιο αναλυτικά τι προσφέρουν τα APPLETEAM forums:

Τύποι Συζητήσεων:

Πέραν των τυποποιημένων συζητήσεων τα APPLETEAM forums σας δίνουν τη δυνατότητα να δημοσιεύσετε ερωτήσεις και δικές σας δημοσκοπήσεις ως προς τα υπόλοιπα μέλη της κοινότητας.

polls-1

Ερωτήσεις – Απαντήσεις

Ένα από τα δημοφιλή είδη συζητήσεων, και θα εξηγήσουμε το λόγο, είναι οι ¨Ερωτήσεις». Ο Ερωτών έχει την επιλογή από το σύστημα την απόρριψη ή εγκριση των απαντήσεων που θα δεχθεί. Έτσι ο ερωτών διασφαλίζει στους υπόλοιπους αναγνώστες της ερώτησης, τη σωστή ή την καλύτερη απάντηση.

ux-qna

Πλούσιο Περιεχόμενο

Όλοι οι χρήστες μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εργαλεία τα οποία θα σας βοηθήσουν να διαμορφώσετε το topic σας. Τα APPLETEAM forums αναγνωρίζουν links και αυτόματα τα προσαρμόζουν. (από You Tube και  Vimeo Videos). Επίσης αναγνωρίζουν  tweets, Vines, Pins κι αυτόματα τα ενσωματώνουν στα σχόλιά σας.

ux-rich-1

Mentions – Αναφορές

Το κάθε μέλος μπορεί να συμπεριλάβει κάποιον άλλο χρήστη στις συζητήσεις γράφοντας ένα «@» μπροστά από το όνομα του χρήστη. Έτσι οι χρήστες που έχουν συμπεριληφθεί, λαμβάνουν γνώση γι αυτή τη γνωστοποίηση.

mentions

Τα καλύτερα

Η σελίδα αυτή είναι σε θέση να βοηθήσει τους χρήστες ώστε να βρουν τις καλύτερες αναρτήσεις της κοινότητας. Είναι διασκεδαστική με το άπειρο scrolling της σελίδας. Περιεχόμενο που εμφανίζεται εκεί θα πρέπει να έχει λάβει θετικές αντιδράσεις κι σχόλια για να προωθηθεί από κάποιον Moderator.

ux-bestof

Σύστημα Ειδοποιήσεων

Έχουμε ένα απαράμιλλο σύστημα κοινοποίησης όπου διατηρεί τους χρήστες ενημερωμένους για ό,τι συμβαίνει στην κοινότητα. Ακόμη και όταν είναι online, στη σελίδα ειδοποιήσεις θα βρείτε ειδοποίηση για ό,τι έχει σημασία για εσάς.

inform-badge-5likes

Ισχυρό προφίλ για τον κάθε χρήστη

Κάθε μέλος μπορεί να διαμορφώσει το Profile με τα προσωπικά του στοιχεία. Είναι ιδιαίτερα χρήσιμο πεδίο, όπου μπορείτε να παρακολουθήσετε τις συζητήσεις σας, τις παρατηρήσεις σας, τη φήμη σας, τις αντιδράσεις από άλλα μέλη και πολλά πολλά άλλα.

profiles

Αυτόματη Αποθήκευση

Τα APPLETEAM forums αποθηκεύουν αυτόματα το περιεχόμενο ενός μηνύματός σας έτσι ώστε εάν κλείσετε το παράθυρο επίτηδες ή κατά λάθος όλη σας εργασία δεν θα χαθεί!

autosave

Avatars

Ένα απο τα χαρακτηριστικά που πραγμαματικά ομορφαίνει μία κοινότητα είναι τα avatars. Φιλοξενούμε μία υπηρεσία επονόματι Vanillicon.com η οποία δημιουργεί avatars και ζωντανεύει την κοινότητα. Φυσικά εάν έχετε λογαριασμό Gravatar μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε.

vanillicon

Προεπισκόπηση σε πραγματικό χρόνο

Όλα τα μέλη της κοινότητας μπορούν να κάνουν προεπισκόπηση σε πραγματικό χρόνο στη σελίδα τους και στη συνέχεια να κάνουν τις αλλαγές ή να διορθώσουν ήδη αναρτημένα μηνύματα, ο χρόνος της δυνατότητας διόρθωσης εξαρτάται από τους συντονιστές.

inline-edit

Ισχυρή Αναζήτηση

Μια από τις ισχυρότερες τοπικές μηχανές αναζήτησης πλαισιώνει τα APPLETEAM forums. Με δυνατότητα αυτοσυμπλήρωσης, βοηθά τους χρήστες στα αποτελέσματα της αναζήτησής τους, βασιζόμενη σε λέξεις – κλειδιά συμπεριλαμβανομένων εικονών και video. Tα αποτελέσματά της θα σας καταπλήξουν, γι αυτό κι εμείς, απλοποιήσαμε τις ενότητες της κοινότητας.

ux-search-1

Έξυπνο Ιστορικό

Τα APPLETEAM forums θυμούνται τα περιεχόμενα που έχετε ήδη διαβάσει κρατώντας πάντα ενημερωμένους για τις συζητήσεις οι οποίες περιέχουν νέο περιεχόμενο. Δεν χρειάζεστε να θυμάστε σε ποια σελίδα σταματήσατε την τελευταία φορά σε ένα topic καθώς ανοίγει τη συζήτηση στο σημείο που την εγαταλήψατε.

new-tracking

Απο τα χρόνια που έχω ασχοληθεί με τα Forums και μετά από αρκετά στοιχεία που έχω συγκεντρώσει με βρίσκουν απόλυτα σύμφωνο οι παρακάτω διαπιστώσεις:

  • Το 90% των μελών μίας κοινότητας δεν ανοίγουν μηνύματα , ερωτήσεις,  συζητήσεις στις διάφορες κοινότητες παγκοσμίως ανεξαρτήτως θεματικών ενοτήτων.
  • Το 9% των χρηστών μία κοινότητας γράφουν το 10% των συζητήσεων.
  • Το 1% των χρηστών μια κοινότητας γράφουν το 90% των μηνυμάτων, συζητήσεων ερωτήσεων.

Εμείς θέλουμε να αλλάξουμε προς το καλύτερο τα παραπάνω δεδομένα. Όλη η ομάδα μας σύσσωμη θα βοηθήσει σε αυτό. Εμείς θα στηρίξουμε την προσπάθεια με έπαθλα τα οποία θα ωθήσουν τα μέλη μας να συμμετέχουν στις συζητήσεις, ώστε μέσα απο υγειή συναγωνισμό να βγούν νικητές! Αναζητούμε μέλη τα οποία με το σχολιασμό τους θα συμμετέχουν στην ποιοτική κοινότητα ώστε να βγάλουμε συμπεράσματα χρήσιμα για τις συσκευές μας και την αγαπημένη μας εταιρεία!

Με εκτίμηση.

Η Ομάδα των APPLETEAM forums

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
APPLE

To Appleteam.gr δημιουργήθηκε για να παρέχει καθημερινή ενημέρωση για τα προϊόντα και την εταιρία Apple. Απαρτίζεται από έμπειρο δυναμικό πάνω στις iOS Devices έτοιμο να σας βοηθήσει σε ό,τι χρειαστείτε. Μπείτε λοιπόν σε μία σύγχρονη ομάδα σήμερα!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

*

*

Newsroll