Τι εβδομάδα η προηγούμενη για την Apple! Ο γίγαντας της τεχνολογίας από το Cupertino, δέχθηκε το ένα χτύπημα μετά το άλλο ξεκινώντας με video στο YouTube το οποίο έδειχνε την φυσική κάμψη ενός iPhone Plus. Αμέσως τα Social Media πήραν φωτιά. Twitter, YouTube, Facebook, μέσα μαζικής ενημέρωσης όλα μαζί φωνάξανε το πρόβλημα. και φυσικά δεν άργησε να δοθεί και ο τίτλος #Bend – Gate, καθώς χρησιμοποιείται ευρέως τα τελευταία χρόνια στο marketing.  

Εκ των υστέρων φαίνεται πως πολλοί βιάστηκαν να μιλήσουν για το πρόβλημα της κάμψης, καθώς η Apple είχε λάβει μόλις 9 καταγγελίες έως την προηγούμενη Πέμπτη. 9 καταγγελίες απέναντι στα 10.000.000 προπαραγγείλίες του πρώτου Σαββατοκύριακου. Καλό θα είναι λοιπόν να σοβαρευτούμε και να δούμε τα πράγματα ήρεμα και αντικειμενικά. Η εταιρεία Apple αναφέρει τα εξής: Η ανησυχία γυρω από το αν κάμπτεται ή όχι το iPhone 6 Plus στην καθημερινή χρήση δεν πρέπει να υφίσταται και είναι παράλογη. Τελικά τι ισχύει;

Η ομάδα του APPLETEAM συγκέντρωσε κάθε αναφορά, μικρή ή μεγάλη, κάθε ανακοίνωση της εταιρείας, και το Σάββατο 4 Οκτωβρίου θα συναντηθεί on line προκειμένου να συζητήσει το φλέγον ζήτημα.

Σας περιμένουμε όλους στις 19:30!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΦήμες λένε πως η Apple θα ανακοινώσει σύντομα 27″ iMac 5K;
Επόμενο άρθρο3 Major αναβαθμίσεις αναμένεται να λάβει το iOS 8 τους επόμενους μήνες
ASPROGIANNIS K. |Ιδιοκτήτης του Νiche ηλεκτρονικού καταστήματος Mi STORE με αντικείμενο το Service, τα Ανταλλακτικά και τα Αξεσουάρ iOS συσκευών. Ιδρυτής του ιστοχώρου APPLETEAM με καθημερινή ενημέρωση και υποστήριξη χρηστών Apple συσκευών. Γνωστός σε πολλές τεχνολογικές ιστοσελίδες και πρόθυμος να επαναφέρει οποιοδήποτε πρόβλημα, στην Apple συσκευή σας. Τo APPLETEAM το 2014 αναλάβε και τη διαχείριση και υποστήριξη των Apple Forums του μεγαλύτερου τεχνολογικού χώρου στην Ελλάδα. To 2017 επεκτείνει τις δραστηριότητές του με την ανάληψη όλων των λειτουργιών και την ανάπτυξη του myphone.gr Ακολουθήστε με!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here