Η ενημερώση μέσω internet για όλους εμάς τους χρήστες υπολογιστών και smartphones είναι στην ημερησία διάταξη. Ξυπνάμε το πρωί και παράλληλα με τον καφέ ρίχνουμε και μία ματιά στα νέα της ημέρας και στις αγαπημένες μας ιστοσελίδες. Εάν μάλιστα είστε και χρήστης Apple συσκευών όπως ο υποφαινόμενος, πρώτα επισκέπτομαι τα τεχνολογικά νέα και στη συνέχεια τα νέα οικονομικού και ειδησεογραφικού ενδιαφέροντος. Τι γίνεται όμως όταν παίρνουμε το δρόμο για την εργασία;

Το APPLETEAM σας ανακοινώνει πως έχει υιοθετήσει την πλατφόρμα ειδοποιήσεων roost, η οποία επιτρέπει την αποστολή ειδοποιήσεων στους αναγνώστες, όταν δημοσιεύεται νέο περιεχόμενο. Δυστυχώς ισχύει μόνο για Mac ή iOS συσκευές. Η όλη διαδικασία είναι αυτοματοποιημένη και το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πατήσετε πάνω στην κοινοποίηση και να μεταφερθείτε άμεσα στο νεοδημοσιευμένο άρθρο.

Εσείς το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να δώσετε την συγκατάθεσή σας προκειμένου να λαμβάνετε τις ειδοποιήσεις του APPLETΕΑΜ για τις νέες δημοσιεύσεις. Μη χάνετε την ευκαιρία είτε χρησιμοποιείτε το Mac σας, είτε μία  iOS συσκευή, μπορείτε να λαμβάνετε τις ειδοποιήσεις οι οποίες θα σας οδηγούν στην ιστοσελίδα μας.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΝέες επενδύσεις στη Ταϊβάν από τη Foxconn, «αφιερωμένες» στην Apple
Επόμενο άρθροNeed for Speed No Limits |Ένα απίστευτο παιχνίδι αγώνων ταχύτητητας
ASPROGIANNIS K. |Ιδιοκτήτης του Νiche ηλεκτρονικού καταστήματος Mi STORE με αντικείμενο το Service, τα Ανταλλακτικά και τα Αξεσουάρ iOS συσκευών. Ιδρυτής του ιστοχώρου APPLETEAM με καθημερινή ενημέρωση και υποστήριξη χρηστών Apple συσκευών. Γνωστός σε πολλές τεχνολογικές ιστοσελίδες και πρόθυμος να επαναφέρει οποιοδήποτε πρόβλημα, στην Apple συσκευή σας. Τo APPLETEAM το 2014 αναλάβε και τη διαχείριση και υποστήριξη των Apple Forums του μεγαλύτερου τεχνολογικού χώρου στην Ελλάδα. To 2017 επεκτείνει τις δραστηριότητές του με την ανάληψη όλων των λειτουργιών και την ανάπτυξη του myphone.gr Ακολουθήστε με!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here