Το APPLETEAM είναι μία ανερχόμενη δυναμική πρόταση για τους χρήστες Apple συσκευών στον ελληνικό χώρο. Η ιστοσελίδα περιέχει πολύτιμο περιεχόμενο με θεματολογία από το χώρο της Apple που χρίζουν συζήτησης. Τα σχόλια που προσφέρονται δεν είναι τόσο οικεία από όλους και από μελέτες φαίνεται πως μόνο το 1% από τους αναγνώστε που επισκέπτονται μία ιστοσελίδα θα μπουν στη διαδικασία του σχολιασμού.

Unknown

Αντιθέτως οι χρήστες που σχολιάζουν στα social media αυξάνουν το ποσοστό αυτό εκθετικά. Σκεφτήκαμε λοιπόν να ενσωματώσουμε στο APPLETEAM, μία πλατφόρμα που το τελευταίο διάστημα έχει κατακτήσει το διαδίκτυο, μεταφέροντας τα social media στην εκάστοτε ιστοσελίδα. πιστεύουμε πως μπορούμε εύκολα μέσω του Spot.IM, να επικοινωνήσουμε με τους αναγνώστες μας, να λύσουμε, προβλήματα, να ανταλλάξουμε εμπειρίες από την αγαπημένη μας συσκευή.

Napkin 17-01-15 - 10.27.42 π.μ.

Η διαδικασία πρόσβασης είναι πολύ απλή, είστε ένα κλικ μακριά από την παρέα μας. θα μείνετε εκεί;

 

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροiOS 8.1.3 |Πληθαίνουν οι iOS συσκευές με τη νέα αναβάθμιση
Επόμενο άρθροΤιτανομαχία |iPhone 6 Plus vs Samsung Galaxy Note 4
ASPROGIANNIS K. |Ιδιοκτήτης του Νiche ηλεκτρονικού καταστήματος Mi STORE με αντικείμενο το Service, τα Ανταλλακτικά και τα Αξεσουάρ iOS συσκευών. Ιδρυτής του ιστοχώρου APPLETEAM με καθημερινή ενημέρωση και υποστήριξη χρηστών Apple συσκευών. Γνωστός σε πολλές τεχνολογικές ιστοσελίδες και πρόθυμος να επαναφέρει οποιοδήποτε πρόβλημα, στην Apple συσκευή σας. Τo APPLETEAM το 2014 αναλάβε και τη διαχείριση και υποστήριξη των Apple Forums του μεγαλύτερου τεχνολογικού χώρου στην Ελλάδα. To 2017 επεκτείνει τις δραστηριότητές του με την ανάληψη όλων των λειτουργιών και την ανάπτυξη του myphone.gr Ακολουθήστε με!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here