ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Apple’s Spaceship: Πανεπιστημιούπολη σταθμός για το περιβάλλον

  O Κυβερνήτης της Καλιφορνία κος Jerry Brown ενέκρινε την νέα πανεπιστημιούπολη της Apple για την ταχύτερη επεξεργασία των στοιχείων του περιβάλλοντος της κατά την διάρκεια...

Moms In Motion Premium App-Πρόγραμμα γυμναστικής για νέες μανούλες!

H εφαρμογή Moms In Motion  Premium App παρέχει ένα συνολικό πρόγραμμα άσκησης και συντήρησης που έχει σχεδιαστεί ειδικά για τις μοναδικές ανάγκες των γυναικών, κυρίως μητέρες,...

Apple’s Spaceship: Πανεπιστημιούπολη σταθμός για το περιβάλλον


APPLETEAM Authors
Apple’s Spaceship: Πανεπιστημιούπολη σταθμός...

Δημοσιευμένη Εικόνα

 

O Κυβερνήτης της Καλιφορνία κος Jerry Brown ενέκρινε την νέα πανεπιστημιούπολη της Apple για την ταχύτερη επεξεργασία των στοιχείων του περιβάλλοντος της κατά την διάρκεια επανεξέτασης.
Ο νόμος περί άμεσου εντοπισμού ψηφίσθηκε πέρσι το φθινόπωρο σε μια προσπάθεια της πολιτείας να βελτιώσει την κατάσταση στην αγορά εργασίας. Ο νόμος δεν λειτουργεί σαν αποφυγή των νομίμων διαδικασιών αλλά περισσότερο σαν ρυθμιστικός παράγοντας επιτάχυνσης των διαδικασιών. Ουσιαστικά εάν προκύψουν αναφορές σχετικά με το περιβάλλον ο νόμος επιτρέπει την επανεξέταση.

Ο Κυβερνήτης Brown, όπως αναφέρθηκε στο SiliconValley.com, δήλωσε ,
“Apple’s state-of-the art campus brings at least $100 million dollars in investment to California and generates no additional greenhouse gas emissions. […] On-site fuel cells and 650,000 square feet of solar panels will provide clean, renewable energy for more than 12,000 Apple employees on the new campus.”

Κάνοντας μια επένδυση ύψους $100,000 και μη έχοντας πρόσθετες εκπομπές αερίων ήταν από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά που επέτρεψαν στην Apple να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του παρόντος νόμου.

Ο εκπρόσωπος της Cupertino,  Rick Kitson είπε:
“Congratulations to Apple for being approved, but from a local perspective this really doesn’t change anything. The changes under the law are relatively minor in terms of the way we’ll post online comments about the environmental review report. But this doesn’t mean the shovels are going into the ground any sooner. This is not a shortcut.”

Το «διαστημόπλοιο» της Apple είχε πρώτα ανακοινωθεί από τον Steve Jobs στο Cupertino, σε ένα συμβούλιο τον Ιούνιο του 2011, στην τελευταία του δημόσια εμφάνιση. Είναι πολύ κοντά στην τωρινή πανεπιστημιούπολη και θα έχει 3.1 εκατομμύρια τετραγωνικά πόδια και δυνατότητα απασχόλησης 13,000 υπαλλήλων. Ο Jobs είχε αναφέρει πως σχεδίαζε μια πανεπιστημιούπολη σταθμό για δεκαετίες και θα γινόταν μια από τις τελευταίες του κληρονομιές για την ανθρωπότητα.

Πηγή

Σχολιασμός στο Forum

Εμφάνιση σχολίων (0)

ΣΧΟΛΙΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

APPLE

AAPL |Στο υψηλότερο επίπεδο όλων των εποχών η μετοχή της εταιρείας

Παρά την αντίσταση που συνάντησε η μετοχή της Apple στα 100$,  παρέμεινε σε τριψήφιο νούμερο κι έκλεισε πάνω από όλες τις προηγούμενες συνεδριάσεις χθες, θέτοντας νέο ρεκόρ για το...

Δημοσιεύτηκε στις από APPLETEAM Authors
APPLE

[Updates] iOS 6 : Πιο λειτουγικό περιβάλλον για iTunes, App Store και iBookstore

Μια από τις πολυχρησιμοποιημένες εφαρμογές του iPhone μας είναι βασικά η εφαρμογή του App Store αυτή καθεαυτή. Καθημερινά σχεδόν κατεβάζουμε εκατοντάδες εφαρμογές διαφόρων...

Δημοσιεύτηκε στις από APPLETEAM Authors
Font Resize
Αρέσει σε %d bloggers: