ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

APPLECOSMOS |Aπεριόριστη πρόσβαση για όλους στους video οδηγούς μας

Χρειάστηκαν περίπου 5 ολόκληρα χρόνια από τη σύλληψη της ιδέας, έως την υλοποίηση του απόλυτου οδηγού iOS, μέσα από εκπαιδευτικά video και τη δημιουγία ενός ιστότοπου υποστήριξης...

Apple Music |Nέες διαφημίσεις με στόχο την ανάδειξη της συνδρομητικής υπηρεσίας

H εταιρεία Apple, κυκλοφόρησε σήμερα μία νέα σειρά διαφημίσεων, με θέμα τη συνδρομητική υπηρεσία, Apple Music. Οι δημιουργοί τους, επικεντρώθηκαν στο πώς η υπηρεσία, επιτρέπει...

iOS 9 public beta 3 |Nέα δοκιμαστική δημόσια έκδοση του λειτουργικού συστήματος

Η Αpple κυκλοφόρησε σήμερα την 5η δοκιμαστική έκδοση του λειτουργικού iOS 9 στους προγραμματιστές για έλεγχο, ύστερα από περίπου 2 εβδομάδες της τελευταίας δοκιμαστικής έκδοσης...

Apple Watch |Νέες διαφημίσεις με συμμετοχή εφαρμογών τρίτων κατασκευαστών

H Apple παρουσίασε σήμερα τρία νέα video, για το Apple Watch, στο κανάλι της στο YouTube, δίνοντας έμφαση σε εφαρμογές τρίτων κατασκευαστών, ειδικά σχεδιασμένες για τη wearable...

Znaps |Δεν υπάρχει ασφαλέστερη μέθοδος φόρτισης (MagSafe-style)

Πρόκειται για ένα νέο project που αναρτήθηκε στη δημοφιλή πλατφόρμα Kickstarter, προκειμένου να χρηματοδοτηθεί κι έχει ως στόχο να μετατρέψει τη σύνδεση ενός καλωδίου φόρτισης...

iOS 8.4 |Επίσημα διαθέσιμη για λήψη της υπηρεσίας Apple Music και πολλών βελτιώσεων

η Apple κυκλοφόρησε επίσημα την νέα αναβάθμιση, κι από ό,τι φαίνεται την τέταρτη και τελευταία, iOS 8.4. Η συγκεκριμένη έκδοση, διατέθηκε αρχικά στους προγραμματιστές τον...

iOS 9 Benchmarks |Αποτελέσματα απόδοσης κατά τη λειτουργία χαμηλής ισχύος

Με τη νέα αναβάθμιση του λειτουργικού iOS 9, η Apple εισήγαγε μία νέα λειτουργία χαμηλής ισχύος, με σκοπό να παρατείνει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας όταν εκείνη είναι σχεδόν...

APPLECOSMOS |Aπεριόριστη πρόσβαση για όλους στους video οδηγούς μας


APPLETEAM Authors
APPLECOSMOS |Aπεριόριστη πρόσβαση για όλους...

Χρειάστηκαν περίπου 5 ολόκληρα χρόνια από τη σύλληψη της ιδέας, έως την υλοποίηση του απόλυτου οδηγού iOS, μέσα από εκπαιδευτικά video και τη δημιουγία ενός ιστότοπου υποστήριξης χρηστών iOS συσκευών. Ο ιστότοπος φέρει τον τίτλο APPLECOSMOS και θα είναι πραγματικά ένας κόσμος αφιερωμένος στις Apple συσκευές. Έχετε προσωρινά, απεριόριστη πρόσβαση στους πρώτους οδηγούς μας, προκειμένου να γνωρίσετε καλύτερα το λειτουργικό iOS εισάγοντας ένα όνομα κι ένα mail προκειμένου να σας ειδοποιούμε για νέες αναρτήσεις. 

Εάν πιστεύετε πως γνωρίζετε πλήρως τις λειτουργίες του iOS 8.4.1, συνεχίστε την ανάγνωση απλά για πληροφόρηση. Εάν όμως ανήκετε στο 25% των χρηστών που γνωρίζουν ελάχιστα ή θεωρούν πως έχουν ελλείψεις στις γνώσεις του λειτουργικού συστήματος της Apple, τότε το κείμενο σας ενδιαφέρει απόλυτα!

Screen-Shot-2014-10-26-at-8.21.19-PMΕπιτρέψτε μας να ρωτήσουμε

Γιατί να δαπανήσετε εκατοντάδες ευρώ για μία συσκευή, την οποία δεν γνωρίζετε πως να την αξιοποιήσετε πλήρως; Αυτό ακούγεται τουλάχιστον αστείο, έτσι δεν είναι; Το λυπηρό είναι πως αφορά πολλούς χρήστες που αγοράζουν μία Apple iOS συσκευή.

Νομίζουμε πως το οφείλετε στον εαυτό σας να μάθετε να χρησιμοποιείτε σωστά μια iOS συσκευή και να την εκμεταλλεύεστε στο έπακρο κι αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δημιουργήσαμε το APPLECOSMOS Μια πλατφόρμα εκμάθησης με εκπαιδευτικά video τα οποία θα σας διδάξουν πως να αξιοποιήσετε στο μέγιστο βαθμό, όλες τις δυνατότητες του iPhone και iPad που έχουν να σας προσφέρουν!

Είναι κουραστικό να βλέπουμε χρήστες να ξοδεύουν χρήματα για τα προϊόντα της Apple και να γνωρίζουν μόνο τις βασικές λειτουργίες, όπως τη σύνθεση ενός μηνύματος κειμένου, το άνοιγμα του multitasking ή την πραγματοποίηση μιας τηλεφωνικής κλήσης.

Η Βιβλιοθήκη iOS του APPLECOSMOS περιέχει videos τα οποία συνεχώς αυξάνονται και ενημερώνονται δυναμικά, πάντα σε συνάρτηση με τις τελευταίες ενημερώσεις του iOS από την Apple. Τα videos της συλλογής περιλαμβάνουν μυστικά και τρικ που αφορούν αποκλειστικά το iOS 8.

Screen-Shot-2014-10-26-at-8.51.36-PMΜη συμβιβάζεστε με τα βασικά

Το λειτουργικό σύστημα iOS 8 προσφέρει πολύ περισσότερα από όσα μπορεί να σας δείξει ακόμη κι ένας υπάλληλος των Apple Stores. Στη πραγματικότητα με τη γνώση που θα αποκτήσετε από το APPLECOSMOS, στοιχηματίζουμε πως εσείς θα γνωρίζετε περισσότερα από τον υπάλληλο.

Στόχος του APPLECOSMOS δεν είναι να σας μετατρέψει σε υπάλληλο ενός Apple Store, είναι όμως σε θέση να βοηθήσει καθημερινούς χρήστες (όπως είστε κι εσείς), οι οποίοι επενδύσατε κάποια χρήματα σε μία συσκευή Apple, ώστε να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο τις δυνατότητες της.

Αδράξτε την ευκαιρία να γίνετε iOS Expert

Πρόσβαση στη video συλλογή μας

Από τη στιγμή που θα γίνεται μέλος του APPLECOSMOS θα έχετε την ευκαιρία να αποκτήσετε πρόσβαση σε ολόκληρη την video συλλογή μας, η οποία θα σας διδάξει κρυμμένα μυστικά και κόλπα που θα αλλάξουν ριζικά την άποψή σας  για το iPhone και iPad  προς το καλύτερο.

Δωρεάν αναβαθμίσεις

Θα έχετε δωρεάν πρόσβαση σε αναβαθμίσεις. Είμαστε συνέχεια σε εγρήγορση για νέες παραγωγικές συμβουλές όπως επίσης και για κρυμμένα μυστικά στο λειτουργικό σύστημα iOS. Ενημερώνουμε με συνέπεια τη video συλλογή μας, όταν έχουμε νέες ανακαλύψεις ή όταν κυκλοφορούν νέες εκδόσεις  του λειτουργικού συστήματος.

applecosmos

Πρόσβαση σε εξαιρετική υποστήριξη

Τέλος θα έχετε εξαιρετική υποστήριξη από την ομάδα μας. Αυτό σημαίνει πως δεν χρειάζεται να επισκέπτεστε κανένα κατάστημα με προϊόντα της Apple για να κάνετε ερωτήσεις σχετικά με την iOS συσκευή σας. Αφήστε ένα μήνυμα στην περιοχή μελών του APPLECOSMOS και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο.

Μπορείτε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την Apple iOS  συσκευή σας όπως ακριβώς κάνατε έως τώρα γνωρίζοντας μόνο κάποια βασικά και να είστε απογοητευμένοι με τις φαινομενικές ελλιπείς δυνατότητες. Ή μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο APPLECOSMOS ακολουθώντας τα επαγγελματικά εκπαιδευτικά video ώστε να γίνετε experts στο iOS.

Εγγυημένη Ικανοποίηση

Δοκιμάστε το APPLECOSMOS για 10 ημέρες. Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι, θα σας επιστρέψουμε κάθε ευρώ που έχετε πληρώσει.

Ακριβώς όπως κάθε αξιόπιστη εταιρεία, είμαστε πρόθυμοι να σας επιστρέψουμε τα χρήματά σας προσφέρντας σας έτσι μία ακίνδυνη επιλογή ώστε να αποφασίσετε και να ενταχθείτε στην οικογένεια του APPLECOSMOS.

Είμαστε βέβαιοι πως το APPLECOSMOS έχει τη δύναμη να δίδάξει και να σας κάνει iOS Expert. Εάν επενδύσετε τα χρήματα σας και γίνετε μέλος του APPLECOSMOS, τότε να ξέρετε πως το APPLECOSMOS σας προσφέρει μία 10ήμερη εγγύηση επιστροφής χρημάτων. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μας ενημερώσετε και θα σας επιστρέψουμε ολόκληρο το ποσό που έχετε επενδύσει.

Μία νέα δημιουργία των έμπειρων συντακτών του APPLETEAM

Εμφάνιση σχολίων (0)

ΣΧΟΛΙΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

APPLE

Apple και Motorola Mobility κλείνουν συμφωνία συνεργασίας στην Γερμανία

H Apple και η Motorola Mobility είναι πολύ κοντά στο να κλείσουν συμφωνία συνεργασίας στην Γερμανία και αυτό εξαιτίας απόφασης από τοπικό δικαστήριο. Η Motorola, ένα κομμάτι του...

Δημοσιεύτηκε στις από APPLETEAM Authors
APPLE

Wickr: Νέα εφαρμογή για iPhone καταστρέφει μηνύματα, βίντεο και φωτογραφίες!

Στη γνωστή ταινία «Επικίνδυνες Αποστολές», μια φωνή εξηγεί την αποστολή στον πρωταγωνιστή και αμέσως μετά ακούγεται η προειδοποιητική φωνή «Αυτό το μήνυμα θα αυτοκαταστραφεί σε 5...

Δημοσιεύτηκε στις από APPLETEAM Authors
Font Resize
Αρέσει σε %d bloggers: