Χρειάστηκαν περίπου 5 ολόκληρα χρόνια από τη σύλληψη της ιδέας, έως την υλοποίηση του απόλυτου οδηγού iOS, μέσα από εκπαιδευτικά video και τη δημιουγία ενός ιστότοπου υποστήριξης χρηστών iOS συσκευών. Ο ιστότοπος φέρει τον τίτλο APPLECOSMOS και θα είναι πραγματικά ένας κόσμος αφιερωμένος στις Apple συσκευές. Σε σύντομο χρονικό διάστημα θα είμαστε σε θέση να σας ενημερώσουμε για την έναρξη της λειτουργίας του, γι αυτό μπορείτε να καταχωρήσετε το όνομα και το email σας και να λάβετε ειδοποίηση έγκαίρως.

Εάν πιστεύετε πως γνωρίζετε πλήρως τις λειτουργίες του iOS 8.1.1 συνεχίστε την ανάγνωση απλά για πληροφόρηση. Εάν όμως ανήκετε στο 25% των χρηστών που γνωρίζουν ελάχιστα ή θεωρούν πως έχουν ελλείψεις στις γνώσεις του λειτουργικού συστήματος της Apple, τότε το κείμενο σας ενδιαφέρει απόλυτα!

Screen-Shot-2014-10-26-at-8.21.19-PMΕπιτρέψτε μας να ρωτήσουμε

Γιατί να δαπανήσετε εκατοντάδες ευρώ για μία συσκευή, την οποία δεν γνωρίζετε πως να την αξιοποιήσετε πλήρως; Αυτό ακούγεται τουλάχιστον αστείο, έτσι δεν είναι; Το λυπηρό είναι πως αφορά πολλούς χρήστες που αγοράζουν μία Apple iOS συσκευή.

Νομίζουμε πως το οφείλετε στον εαυτό σας να μάθετε να χρησιμοποιείτε σωστά μια iOS συσκευή και να την εκμεταλλεύεστε στο έπακρο κι αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δημιουργήσαμε το APPLECOSMOS. Μια πλατφόρμα εκμάθησης με εκπαιδευτικά video τα οποία θα σας διδάξουν πως να αξιοποιήσετε στο μέγιστο βαθμό, όλες τις δυνατότητες του iPhone και iPad που έχουν να σας προσφέρουν!

Είναι κουραστικό να βλέπουμε χρήστες να ξοδεύουν χρήματα για τα προϊόντα της Apple και να γνωρίζουν μόνο τις βασικές λειτουργίες, όπως τη σύνθεση ενός μηνύματος κειμένου, το άνοιγμα του multitasking ή την πραγματοποίηση μιας τηλεφωνικής κλήσης.

Η Βιβλιοθήκη iOS του APPLECOSMOS περιέχει videos τα οποία συνεχώς αυξάνονται και ενημερώνονται δυναμικά, πάντα σε συνάρτηση με τις τελευταίες ενημερώσεις του iOS από την Apple. Τα videos της συλλογής περιλαμβάνουν μυστικά και τρικ που αφορούν αποκλειστικά το iOS 8.

Screen-Shot-2014-10-26-at-8.51.36-PMΜη συμβιβάζεστε με τα βασικά

Το λειτουργικό σύστημα iOS 8 προσφέρει πολύ περισσότερα από όσα μπορεί να σας δείξει ακόμη κι ένας υπάλληλος των Apple Stores. Στη πραγματικότητα με τη γνώση που θα αποκτήσετε από το APPLECOSMOS, στοιχηματίζουμε πως εσείς θα γνωρίζετε περισσότερα από τον υπάλληλο.

Στόχος του APPLECOSMOS δεν είναι να σας μετατρέψει σε υπάλληλο ενός Apple Store, είναι όμως σε θέση να βοηθήσει καθημερινούς χρήστες (όπως είστε κι εσείς), οι οποίοι επενδύσατε κάποια χρήματα σε μία συσκευή Apple, ώστε να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο τις δυνατότητες της.

Αδράξτε την ευκαιρία να γίνετε iOS Expert

Πρόσβαση στη video συλλογή μας

Από τη στιγμή που θα γίνεται μέλος του APPLECOSMOS θα έχετε την ευκαιρία να αποκτήσετε πρόσβαση σε ολόκληρη την video συλλογή μας, η οποία θα σας διδάξει κρυμμένα μυστικά και κόλπα που θα αλλάξουν ριζικά την άποψή σας  για το iPhone και iPad  προς το καλύτερο.

Δωρεάν αναβαθμίσεις

Θα έχετε δωρεάν πρόσβαση σε αναβαθμίσεις. Είμαστε συνέχεια σε εγρήγορση για νέες παραγωγικές συμβουλές όπως επίσης και για κρυμμένα μυστικά στο λειτουργικό σύστημα iOS. Ενημερώνουμε με συνέπεια τη video συλλογή μας, όταν έχουμε νέες ανακαλύψεις ή όταν κυκλοφορούν νέες εκδόσεις  του λειτουργικού συστήματος.

Πρόσβαση σε εξαιρετική υποστήριξη

Τέλος θα έχετε εξαιρετική υποστήριξη από την ομάδα μας. Αυτό σημαίνει πως δεν χρειάζεται να επισκέπτεστε κανένα κατάστημα με προϊόντα της Apple για να κάνετε ερωτήσεις σχετικά με την iOS συσκευή σας. Αφήστε ένα μήνυμα στην περιοχή μελών του APPLECOSMOS και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο.

Μπορείτε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την Apple iOS  συσκευή σας όπως ακριβώς κάνατε έως τώρα γνωρίζοντας μόνο κάποια βασικά και να είστε απογοητευμένοι με τις φαινομενικές ελλιπείς δυνατότητες. Ή μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο APPLECOSMOS ακολουθώντας τα επαγγελματικά εκπαιδευτικά video ώστε να γίνετε experts στο iOS.

header

Εγγυημένη Ικανοποίηση

Δοκιμάστε το APPLECOSMOS για 10 ημέρες. Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι, θα σας επιστρέψουμε κάθε ευρώ που έχετε πληρώσει.

Ακριβώς όπως κάθε αξιόπιστη εταιρεία, είμαστε πρόθυμοι να σας επιστρέψουμε τα χρήματά σας προσφέρντας σας έτσι μία ακίνδυνη επιλογή ώστε να αποφασίσετε και να ενταχθείτε στην οικογένεια του APPLECOSMOS.

Είμαστε βέβαιοι πως το APPLECOSMOS έχει τη δύναμη να δίδάξει και να σας κάνει iOS Expert. Εάν επενδύσετε τα χρήματα σας και γίνετε μέλος του APPLECOSMOS, τότε να ξέρετε πως το APPLECOSMOS σας προσφέρει μία 10νθήμερη εγγύηση επιστροφής χρημάτων. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μας ενημερώσετε και θα σας επιστρέψουμε ολόκληρο το ποσό που έχετε επενδύσει.

Μία νέα δημιουργία των έμπειρων συντακτών του APPLETEAM

Σύντομα κοντά σας τα πρώτα εκπαιδευτικά video!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΟ A8 dual-core είναι σε θέση να αναπαράγει video ανάλυσης 4Κ
Επόμενο άρθροiPhone 6/Plus |»Gamers» και «Reservations,» τιτλοποιούνται οι νέες διαφημίσεις
ASPROGIANNIS K. |Ιδιοκτήτης του Νiche ηλεκτρονικού καταστήματος Mi STORE με αντικείμενο το Service, τα Ανταλλακτικά και τα Αξεσουάρ iOS συσκευών. Ιδρυτής του ιστοχώρου APPLETEAM με καθημερινή ενημέρωση και υποστήριξη χρηστών Apple συσκευών. Γνωστός σε πολλές τεχνολογικές ιστοσελίδες και πρόθυμος να επαναφέρει οποιοδήποτε πρόβλημα, στην Apple συσκευή σας. Τo APPLETEAM το 2014 αναλάβε και τη διαχείριση και υποστήριξη των Apple Forums του μεγαλύτερου τεχνολογικού χώρου στην Ελλάδα. To 2017 επεκτείνει τις δραστηριότητές του με την ανάληψη όλων των λειτουργιών και την ανάπτυξη του myphone.gr Ακολουθήστε με!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here