Ορισμένα αρχεία που ανακαλύφθηκαν πρόσφατα στην τελευταία και πιο πρόσφατη δοκιμαστική έκδοση του iOS 11 beta, δείχνουν ότι μάλλον η Apple θα προσθέσει ορισμένες νέες δραστηριότητες στο Apple Watch, όπως είναι το kickboxing, το ψάρεμα, η ιππασία, το Surfing ακόμη και ο χορός.

Έχοντας δει το φως της δημοσιότητας αρχικά από την ιστοσελίδα iHelp BR, η τελευταία έκδοση του λογισμικού iOS (evaluation Software) περιλαμβάνει εικονίδια και τίτλους που παραπέμπουν σε αθλητικές δραστηριότητες. Αν και δεν τα συναντά κανείς στην πιο πρόσφατη έκδοση beta του watchOS 4 beta, οι εικόνες πιθανόν ενσωματώνονται στο iOS 11 προκειμένου να δοκιμαστεί η λειτουργία της παρακολούθησης των δραστηριοτήτων από ένα Apple Watch σε ένα συνδεδεμένο iPhone.

Η ανακάλυψη αυτή, έρχεται εν μέσω φημών για ένα νέο Apple Watch σε λίγες ημέρες. Με τις πληροφορίες να τονίζουν ότι θα αποκαλυφθεί κατά τη διάρκεια του καθιερωμένου ετήσιου event που λαμβάνει χώρα τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, η νέα γενιά αναμένεται να είναι συμβατή με δίκτυα LTE. Ένα τέτοιο Apple Watch, θα καθίσταται λιγότερο εξαρτώμενο από την συνδεσιμότητα ενός iPhone, ωστόσο όμως σε καμιά περίπτωση δεν πρόκειται να το αντικαταστήσει.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροF1 2017 – Το απόλυτο racing game τώρα και σε macOS
Επόμενο άρθροiPhone 8 – Η πρώτη εκδήλωση στο Steve Jobs Theatre;
Γνωστός σε πολλές τεχνολογικές ιστοσελίδες από την αρθρογραφία μου, ξεκίνησα το 2017 να εργάζομαι στο Appleteam.gr. Εμποτισμένος με το μικρόβιο της τεχνολογίας από μικρό παιδί και εξοπλισμένος με πάθος και μεράκι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here