Η τρίτη γενιά του Apple Watch αναμένεται να κάνει το επίσημο ντεμπούτο της μαζί με τα νέα iPhones φέτος το Φθινόπωρο. Ωστόσο, όπως επισημαίνουν αναλυτές, το design δεν θα αλλάξει σημαντικά σε σχέση με την προηγούμενη γενιά.

Σε μια νέα έκθεσή του, την οποία μοιράστηκε πρόσφατα με επενδυτές, ο αναλυτής της KGI Securities, Ming-Chi Kuo, σημειώνει ότι η συμβατότητα με δίκτυα LTE θα είναι εκείνο το σημείο – κλειδί, στο οποίο η Apple θα βασιστεί για την προώθηση των νέων Apple Watch. Ειδικότερα, τα νέα Apple Watch θα είναι διαθέσιμα στα ίδια μεγέθη, των 38mm και 42mm, ενώ θα κυκλοφορήσουν και σε εκδόσεις με και χωρίς συμβατότητα με δίκτυα LTE.

Ο Kuo υπολογίζει οι πωλήσεις των νέων μοντέλων να φθάσουν τα 8 με 9 εκατομμύρια μονάδες το δεύτερο μισό του 2017. Σύμφωνα με τον ίδιο, για να εκτιναχθούν στα ύψη οι πωλήσεις, θα πρέπει οπωσδήποτε να αλλάξει ριζικά το design της νέας σειράς και να περιλαμβάνει περισσότερες εφαρμογές παρακολούθησης της σωματικής υγείας κατά τη διάρκεια της άσκησης, ενώ να προωθηθεί και η συμβατότητα με 5G δίκτυα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here