Η Apple κατάφερε να καταλάβει μερίδιο 50% στην αγορά smartwatches (49% για να είμαστε απολύτως ακριβείς) την περασμένη χρονιά, σύμφωνα με σχετικό report της Canalys, αποστέλλοντας συνολικά 11,9 εκατομμύρια συσκευές. Στη δεύτερη θέση βρίσκεται η Fitbit με ποσοστό 17% και ακολουθεί η Samsung με 15%.

Αναφερόμενοι στο τελευταίο τρίμηνο του έτους, η έκθεση επισημαίνει ότι ήταν το καλύτερο για το Apple Watch, με την Apple να διαθέτει 6 εκατομμύρια συσκευές (ανάπτυξη 12% σε σχέση με την περασμένη χρονιά).

«Το Apple Watch έδωσε έσοδα πάνω από 2,6 δισ. δολάρια στο Cupertino για το 4ο τρίμηνο, ποσό που αποτελεί το 80% των συνολικών εσόδων από τα smartwatches» σημειώνει το report και κάπως έτσι η Apple κυριαρχεί στην αγορά, χωρίς πάντως να έχει και «τρελό» ανταγωνισμό.

ΠΗΓΗDigitallife.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΑναφορές για νέα MacBook Pro’s, στη δεύτερη δοκιμαστική έκδοση του macOS 10.12.4
Επόμενο άρθροΣχεδόν έτοιμο το Apple Campus 2 (4K Video)
ASPROGIANNIS K. |Ιδιοκτήτης του Νiche ηλεκτρονικού καταστήματος Mi STORE με αντικείμενο το Service, τα Ανταλλακτικά και τα Αξεσουάρ iOS συσκευών. Ιδρυτής του ιστοχώρου APPLETEAM με καθημερινή ενημέρωση και υποστήριξη χρηστών Apple συσκευών. Γνωστός σε πολλές τεχνολογικές ιστοσελίδες και πρόθυμος να επαναφέρει οποιοδήποτε πρόβλημα, στην Apple συσκευή σας. Τo APPLETEAM το 2014 αναλάβε και τη διαχείριση και υποστήριξη των Apple Forums του μεγαλύτερου τεχνολογικού χώρου στην Ελλάδα. To 2017 επεκτείνει τις δραστηριότητές του με την ανάληψη όλων των λειτουργιών και την ανάπτυξη του myphone.gr Ακολουθήστε με!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here