Ένα νέο έγγραφο έχει αποστείλει η Apple στην υπηρεσία διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας και εμπορικών σημάτων των ΗΠΑ, περιγράφοντας μια νέα της πατέντα για ένα σύστημα που επιτρέπει μια εναλλακτική μέθοδο φόρτισης των ηλεκτρονικών wearable συσκευών. Σε αυτή τη νέα της πατέντα, δίνονται λεπτομέρειες περί της κατασκευής ενός νέου επαγωγικού φορτιστή που θα μπορεί να προσαρμοστεί ακόμη και στο λουρί του Apple Watch ή να συνδεθεί σε ένα υπάρχον εξάρτημά του.

Η μικρή αυτή συλλογή εικόνων δείχνει ένα μικρό καλώδιο που συνδέει την μπαταρία με τον ιμάντα στο πίσω μέρος της συσκευής, Η ίδια η ταινία είναι εξαιρετικά λεπτή, πιθανότατα για να μην υπάρχει καμία αισθητική αλλαγή που θα τροποποιήσει την εξωτερική μορφή του gadget.

Δεν υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις για το εάν αυτή η συγκεκριμένη ιδέα πρόκειται να χρησιμοποιηθεί σε κάποιο νέο προϊόν ή απλώς η Apple καταθέτει μια πατέντα την οποία μπορεί να χρησιμοποιήσουν άλλες εταιρείες με την άδειά της. Το ενδιαφέρον είναι ότι το ρολόι σε αυτά τα διαγράμματα είναι κυκλικής μορφή και όχι τετραγωνισμένο με στρογγυλεμένες γωνίες.

Στο παρελθόν, η Apple έχει απορρίψει πολλά σχέδια έχοντας εγκαταλείψει πολλές προσπάθειες της και αναρωτιόμαστε εάν έχει σκοπό να το πράξει για άλλη μία φορά.

ΠΗΓΗmyphone.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροApple – Με «Δούρειο Ίππο» στην αγορά της Ινδίας
Επόμενο άρθροTim Cook – «Έρχονται συναρπαστικά νέα για το iPad»
ASPROGIANNIS K. |Ιδιοκτήτης του Νiche ηλεκτρονικού καταστήματος Mi STORE με αντικείμενο το Service, τα Ανταλλακτικά και τα Αξεσουάρ iOS συσκευών. Ιδρυτής του ιστοχώρου APPLETEAM με καθημερινή ενημέρωση και υποστήριξη χρηστών Apple συσκευών. Γνωστός σε πολλές τεχνολογικές ιστοσελίδες και πρόθυμος να επαναφέρει οποιοδήποτε πρόβλημα, στην Apple συσκευή σας. Τo APPLETEAM το 2014 αναλάβε και τη διαχείριση και υποστήριξη των Apple Forums του μεγαλύτερου τεχνολογικού χώρου στην Ελλάδα. To 2017 επεκτείνει τις δραστηριότητές του με την ανάληψη όλων των λειτουργιών και την ανάπτυξη του myphone.gr Ακολουθήστε με!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here