Οι πρώτες προσκλήσεις απεστάλησαν από την Apple για την επικείμενη εκδήλωση στο Yebra Buana Center for Arts, στο Σαν Φρανσίσκο στις 9 Μαρτίου. Πρόκειται για μία εντελώς minimal πρόσκληση όπως μας έχει συνηθίσει η εταιρεία χωρίς να αναφέρει πολλές λεπτομέρειες.

Δεν αποκλείεται η εκδήλωση αυτή να έχει κεντρικό θέμα το πολύ αναμενόμενο APPLE WATCH, τη wearable συσκευή της Apple. Οι τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο και για την κυκλοφορία της επικείμενης συσκευής, αρχές Απριλίου. Μία παρουσίαση, αναλυτική αυτή τη φορά έναν μήνα πριν, είναι μία σωστή χρονική επιλογή για να ενημερωθούν οι υποψήφιοι αγοραστές για τα χαρακτηριστικά και τις δυνατότητες που έχει να προσφέρει ή νέα αυτή συσκευή.

Η πρόσκληση συνοδεύεται από το tagline «Spring Forward» το οποίο παραπέμπει στη γνωστή ρήση «Spring Forward, Fall back» μια φράση που αποκαλούν οι αμερικάνοι για την αλλαγή ώρας στην Αμερική. Συγκεκριμένα η αλλαγή της ώρας στην Αμερική πραγματοποιείται μία ημέρα πριν, στις 8 Μαρτίου. Τίποτε δεν είναι τυχαίο.

Σε λιγότερο από 15 ημέρες αναμένεται να γνωρίσουμε περισσότερα πράγματα για τη νέα wearable συσκευή της Apple. Φήμες αναφέρουν πως ενδέχεται να ανακοινωθούν και άλλες αναβαθμίσεις προϊόντων, όπως MacBook Air, ή η νεότερη έκδοση Apple TV. Μένει να μάθουμε. Επίσημη ιστοσελίδα

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΠρακτικές Συμβουλές |Διαγράψτε μαζικά τις φωτογραφίες από iPhone σας
Επόμενο άρθρο«Shot on iPhone 6» |Μια τεράστια φωτογραφική καμπάνια από την Apple
ASPROGIANNIS K. |Ιδιοκτήτης του Νiche ηλεκτρονικού καταστήματος Mi STORE με αντικείμενο το Service, τα Ανταλλακτικά και τα Αξεσουάρ iOS συσκευών. Ιδρυτής του ιστοχώρου APPLETEAM με καθημερινή ενημέρωση και υποστήριξη χρηστών Apple συσκευών. Γνωστός σε πολλές τεχνολογικές ιστοσελίδες και πρόθυμος να επαναφέρει οποιοδήποτε πρόβλημα, στην Apple συσκευή σας. Τo APPLETEAM το 2014 αναλάβε και τη διαχείριση και υποστήριξη των Apple Forums του μεγαλύτερου τεχνολογικού χώρου στην Ελλάδα. To 2017 επεκτείνει τις δραστηριότητές του με την ανάληψη όλων των λειτουργιών και την ανάπτυξη του myphone.gr Ακολουθήστε με!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here