Ενώ η ημερομηνία διάθεσης της συσκευής APPLE WATCH εξακολουθεί να αποτελεί μυστήριο, η Apple φαίνεται να προθυμοποιήθηκε τουλάχιστον να μας δώσει μερικές επιπλέον πηροφορίες για τη επερχόμενη συσκευή. Η εταιρεια αθόρυβα, ενημέρωσε τη επίσημη ιστοσελίδα του προϊόντος θέλοντας να δώσει λεπτομέρειες σχετικά με τις λειτουργίες της συσκευής. Στην υποενότητα «Learn About Apple Watch» έχουν συνδεθεί σελίδες οι οποίες αναφέρουν λεπτομερώς τα χαρακτηριστικά του APPLE WATCH  και την τεχνολογία της πολυαναμενόμενης συσκευής.

Η προηγούμενη ενημέρωση χαρακτηριστικών, διαιρείται σε τρεις υποενότητες οι οποίες περιλαμβάνουν «Timekeeping,» «New Ways to Connect,» και «Health & Fitness.» Κάθε μία από τις νέες ενότητες αναλύει τις διάφορες όψεις και εφαρμογές που θα διαθέτει η συσκευή καθώς και κάποια διαδραστικά κινούμενα σχέδια για την υγεία και την καλή φυσική κατάσταση.

Ένα επιπλέον στοιχείο που μας δίνει η υποενότητα  «Timekeeping,», είναι η δυνατότητα εμφάνισης στοιχείων στη συσκευή όπως alerts πληροφορίες για τον καιρό ημερολόγιο και φάσεις της σελήνης. Οι νέες αυτές υποενότητες δίνουν μία πλησιέστερη εικόνα για το τι έουμε να περιμένουμε από την επερχόεμνη wearable συσκευή της Apple. Κάνετε μία επίσκεψη στην ανανεωμένη σελίδα και περιμένουμε τα δικά σας σχόλια και απόψεις πάνω στο APPLE WATCH.

APPLECOSMOS: Μπορείς να μάθεις πολλά πράγματα που αφορούν το iPhone και το λειτουργικό του σύστημα, ακολουθώντας το σύνδεσμο, σε λίγες μέρες θα είναι σε πλήρη λειτουργία learn differently! beta…

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροVοιce Text |Η νέα διαφήμιση παρουσιάζει τα μηνύματα φωνής με ξεχωριστό τρόπο
Επόμενο άρθροΠρακτικές Συμβουλές |Mάθετε τους κύκλους φόρτισης της μπαταρίας σας
ASPROGIANNIS K. |Ιδιοκτήτης του Νiche ηλεκτρονικού καταστήματος Mi STORE με αντικείμενο το Service, τα Ανταλλακτικά και τα Αξεσουάρ iOS συσκευών. Ιδρυτής του ιστοχώρου APPLETEAM με καθημερινή ενημέρωση και υποστήριξη χρηστών Apple συσκευών. Γνωστός σε πολλές τεχνολογικές ιστοσελίδες και πρόθυμος να επαναφέρει οποιοδήποτε πρόβλημα, στην Apple συσκευή σας. Τo APPLETEAM το 2014 αναλάβε και τη διαχείριση και υποστήριξη των Apple Forums του μεγαλύτερου τεχνολογικού χώρου στην Ελλάδα. To 2017 επεκτείνει τις δραστηριότητές του με την ανάληψη όλων των λειτουργιών και την ανάπτυξη του myphone.gr Ακολουθήστε με!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here