Η εταιρεία Apple, φαίνεται να σχεδιάζει το πολυαναμενόμενο next-generation Apple TV, τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, σύμφωνα με αναφορά του Buzzfeed’s John Paczkowski. Επικαλούμενος  πηγές που γνωρίζουν από πρώτο χέρι τα σχέδια της Apple, αναφέρει πως το νέο set-box θα ανακοινωθεί το Σεπτέμβριο, παράλληλα με τις ανακοινώσεις των επερχόμενων iPhone 6 και iPhone 6s. 

΄Όπως έχει διαρρεύσει στο διαδίκτυο, το νέο Apple TV θα εμπεριέχει επεξεργαστή A8, ένα touch pad remote control, δραστικά βελτιωμένο από την τωρινή έκδοση  – «drastically improved» – όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται, με νέο λειτουργικό το οποίο θα συμπεριλαμβάνει και App Store, Developer API’s καθώς και την εικονική βοηθό Siri και πολλές ακόμη αποθηκευμένες εφαρμογές. Φυσικά το νέο Apple TV θα ξεχωρίζει από την νέα λεπτότερη εμφάνισή του.

Apple TV 2015Η Apple φαίνεται να μην έχει προχωρήσει στο σχεδιασμό της φημολογούμενης τηλεόρασης, όμως την ίδια ώρα το Bazzfeed αποκαλύπτει την δημιουργία streaming υπηρεσίας, η οποία αναμένεται προς το τέλος του 2015 ή αρχή του 2016. Η υπηρεσία τηλεόρασης της Apple θα ξεκινήσει με τη διάθεση 25 καναλιών και μηνιαία συνδρομή $30-$40.

Η Apple αρχικά σχεδίαζε την ανακοίνωση του νέου Apple TV και της νέας υπηρεσίας streaming τηλεόρασης ταυτόχρονα τον Ιούνιο στην εκδήλωση World Developers Conference, όμως τα προϊόντα δεν ήταν έτοιμα. Η Apple ανέβαλε την ανακοίνωση των προϊόντων διαρρέοντας χαρακτηριστικά «not ready for prime time» και δεν ανακοίνωσε ούτε την υπηρεσία τηλεόρασης καθώς δεν είχαν ολοκληρωθεί οι συμφωνίες.

Η Apple έχει να παρουσιάσει νέα έκδοση Apple TV, από το 2012, έτσι αναβαθμίζοντας το set-top box με υποστήριξη App Store και άλλων χαρακτηριστικών, θα είναι μία πραγματική αλλαγή στην πλατφόρμα από αυτά που γνωρίζαμε έως σήμερα.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροApple Watch |Νέες διαφημίσεις με συμμετοχή εφαρμογών τρίτων κατασκευαστών
Επόμενο άρθροiOS 9 public beta 3 |Nέα δοκιμαστική δημόσια έκδοση του λειτουργικού συστήματος
ASPROGIANNIS K. |Ιδιοκτήτης του Νiche ηλεκτρονικού καταστήματος Mi STORE με αντικείμενο το Service, τα Ανταλλακτικά και τα Αξεσουάρ iOS συσκευών. Ιδρυτής του ιστοχώρου APPLETEAM με καθημερινή ενημέρωση και υποστήριξη χρηστών Apple συσκευών. Γνωστός σε πολλές τεχνολογικές ιστοσελίδες και πρόθυμος να επαναφέρει οποιοδήποτε πρόβλημα, στην Apple συσκευή σας. Τo APPLETEAM το 2014 αναλάβε και τη διαχείριση και υποστήριξη των Apple Forums του μεγαλύτερου τεχνολογικού χώρου στην Ελλάδα. To 2017 επεκτείνει τις δραστηριότητές του με την ανάληψη όλων των λειτουργιών και την ανάπτυξη του myphone.gr Ακολουθήστε με!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here