H Apple έχει προσθέσει ένα νέο έγγραφο υποστήριξης στην επίσημη ιστοσελίδα της, το οποίο επιβεβαιώνει πως οι συσκευές τρίτης γενιάς Apple TV, μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τον έλεγχο συσκευών και αξεσουάρ, μέσω του λογισμικού Homekit, όταν βρίσκεστε εκτός σπιτιού, κάνοντας χρήση μιας iOS συσκευής. Με τη πιστοποίηση μέσω ενός λογαριασμού Apple ID, σε μία συσκευή iOS, και του Apple TV, οι χρήστες εκμεταλλευόμενοι την εικονική βοηθό, Siri, θα έχουν την ικανότητα, να κλείνουν τα φώτα από απόσταση, κλειδαριές, θερμοστάτες, κι άλλες έξυπνες συσκευές συμβατές με τη νέα πλατφόρμα λογισμικού.

Στα έγγραφα αυτά, αναφέρονται όλες οι έως τώρα συμβατές συσκευές , που κυκλοφορούν στο εμπόριο. Σε αυτά προστέθηκαν, αρκετοί κατασκευαστές οι οποίοι έχουν ανακοινώσει τα πρώτα Homekit συμβατά αξεσουάρ, συμπεριλαμβανομένων των Lutron, iHome, Elgato, INSTEON και Ecobee. Πολλά από αυτά θα είναι  διαθέσιμα προς αγορά ή προ-παραγγελία, μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα και άλλα θα παρουσιάσει η Apple, στο επερχόμενο Παγκόσμιο Συνέδριο Προγραμματιστών (WWDC 2015).

223888-1280

 Έχει γίνει γνωστό πως η συσκευή Apple TV, θα χρησιμεύσει ως κεντρικός κόμβος επικοινωνίας για πολλά από αυτά τα αξεσουάρ, τα οποία πρωτοεμφανίστηκαν στην έκθεση τεχνολογίας CES 2015, τον Ιανουάριο. Το λογισμικό έχει εισαχθεί σιωπηλά στην ενημερωμένη έκδοση 7.0, τον προηγούμενο Σεπτέμβριο, αλλά σήμερα επιβεβαιώνεται κι επίσημα, από την εταιρεία.

Η Apple αναμένεται ευρέως πως στο WWDC την ερχόμενη εβδομάδα, θα ανακοινώσει την φιλοξενία ενός επεξεργαστή A8, στο νέο Apple TV, με πρόσβαση σε App Store και  υποστήριξη της εικονικής βοηθού Siri. Το νέο set-box επόμενης γενιάς, φημολογείται πως θα χαρακτηριστεί από μία σημαντική αύξηση της εσωτερικής μνήμης αποθήκευσης ανώτερης των 8 GB, του υπάρχοντος μοντέλου και από τη συμπερίληψη της εικονικής βοηθού Siri, η οποία θα δώσει τη δυνατότητα στους χρήστες να ελέγχουν αξεσουάρ συμβατά της πλατφόρμας Homekit, χρησιμοποιώντας φωνητικές εντολές.

Το Homekit ανακοινώθηκε σε προηγούμενα WWDC, ως λογισμικό επικοινωνίας και απομακρυσμένου ελέγχου οικιακών συσκευών, όμως η ανάπτυξή του, έχει παρουσιάσει καθυστερήσεις και γι’ αυτό δεν έχει διατεθεί έως τώρα. Αναμένουμε από την Apple να δώσει περισσότερες πληροφορίες για το λογισμικό Homekit, και των συμβατών αξεσουάρ, κατά τη διάρκεια της εναρκτήριας ομιλίας του WWDC στις 8 Ιουνίου.

Η ομάδα του APPLETEAM σε συνεργασία με το μεγαλύτερο τεχνολογικό forum στην Ελλάδα, προετοιμάζεται προκειμένου να σας μεταδώσει, όλες τις ανακοινώσεις από το WWDC 2015, προκειμένου να εκφέρετε τις δικές σας απόψεις πάνω σε αυτές και να σχολιάσετε τα όσα θα ειπωθούν. Σας περιμένουμε στις 8 Ιουνίου και ώρα 19:15.

Δηλώστε παρουσία > WWDC 2015 στη γλώσσα μας!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροiPhone Backup |Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τα αντίγραφα ασφαλείας
Επόμενο άρθροΥγεία |Μια παρεξηγημένη εφαρμογή κι όχι άδικα (Oδηγίες χρήσης)
ASPROGIANNIS K. |Ιδιοκτήτης του Νiche ηλεκτρονικού καταστήματος Mi STORE με αντικείμενο το Service, τα Ανταλλακτικά και τα Αξεσουάρ iOS συσκευών. Ιδρυτής του ιστοχώρου APPLETEAM με καθημερινή ενημέρωση και υποστήριξη χρηστών Apple συσκευών. Γνωστός σε πολλές τεχνολογικές ιστοσελίδες και πρόθυμος να επαναφέρει οποιοδήποτε πρόβλημα, στην Apple συσκευή σας. Τo APPLETEAM το 2014 αναλάβε και τη διαχείριση και υποστήριξη των Apple Forums του μεγαλύτερου τεχνολογικού χώρου στην Ελλάδα. To 2017 επεκτείνει τις δραστηριότητές του με την ανάληψη όλων των λειτουργιών και την ανάπτυξη του myphone.gr Ακολουθήστε με!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here