Η Apple θα αμοίβεται από τις Τράπεζες κάθε φορά που οι καταναλωτές θα χρησιμοποιούν τη νέα υπηρεσία της εταιρείας, Apple Pαy, σύμφωνα με την ιστοσελίδα Bloomberg. Επικαλούμενη τρία άτομα τα οποίο παρακολουθούν από κοντά το θέμα αναφέρουν στο Bloomberg πως η Apple έκλεισε μεμονομένες συμφωνίες με την κάθε τράπεζα που θα συνεργαστεί, αναμεσά τους οι JPMorgan Chase, Bank of America, Citygroup και πολλές ακόμη.

[quote_box_center]

While that gives the tech company a share of the more than $40 billion that banks generate annually from so-called swipe fees, lenders expect to benefit as consumers spend more of their money via mobile phones and other digital devices, the person said.[/quote_box_center]

Οι πηγές δεν προσδιορίζουν το μέγεθος της προμήθεας, σημειώντας πως αναμένεται να μεταβάλλεται ή να συνδέεται με την αξία αγορών που πραγματοποιήθηκαν από τον καταναλωτή. Κατά τη σημερινή ανακοίνωσή της η Apple, αρίθμησε πάνω από 220.000 επιχειρήσεις και εμπόρους συμπεριλαμβανομένων των McDonalds, Macy, Walgreens, Nike και άλλες. Η υπηρεσία Apple Pay θα είναι συμβατή με κάρτες όπως Αmerican Express, Mastercard και Visa τόσο πιστωτικές όσο και χρεωστικές.

Η υπηρεσία Apple Pay χρησιμοποιεί τον αισθητήρα αφής Touch ID σε συνάρτηση με ένα νέο «Secure Element» χαρακτηριστικό καθώς και την κεραία NFC. Συμβατές συσκευές είναι προς το παρόν το iPhone 6 και το iPhone 6 plus, σε συνδιασμό με μία πιστωτική κάρτα η οποία αποθηκεύεται στο iTunes για να κάνει τις πληρωμές. Η υπηρεσία Apple Pay θα είναι επίσης συμβατή και με το Apple Watch. όταν αυτό κυκλοφορήσει από το νέο έτος.  

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροJony Ive: Απόσπασμα από την αποκλειστική συνέντευξη στο ABC News
Επόμενο άρθροΟι επίσημες τιμές των νέων iPhones στα on line Apple Stores της Ευρώπης
ASPROGIANNIS K. |Ιδιοκτήτης του Νiche ηλεκτρονικού καταστήματος Mi STORE με αντικείμενο το Service, τα Ανταλλακτικά και τα Αξεσουάρ iOS συσκευών. Ιδρυτής του ιστοχώρου APPLETEAM με καθημερινή ενημέρωση και υποστήριξη χρηστών Apple συσκευών. Γνωστός σε πολλές τεχνολογικές ιστοσελίδες και πρόθυμος να επαναφέρει οποιοδήποτε πρόβλημα, στην Apple συσκευή σας. Τo APPLETEAM το 2014 αναλάβε και τη διαχείριση και υποστήριξη των Apple Forums του μεγαλύτερου τεχνολογικού χώρου στην Ελλάδα. To 2017 επεκτείνει τις δραστηριότητές του με την ανάληψη όλων των λειτουργιών και την ανάπτυξη του myphone.gr Ακολουθήστε με!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here