Στα πλαίσια συνέντευξης επί σκηνής στο Midem Music Industry, στο Festival των Καννών, ο διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Sony Music, Doug Morris, βιάστηκε να επιβεβαιώσει, πως η Apple αναμένεται να διαθέσει μία νέα υπηρεσία streaming μουσικής με τίτλο «Apple Music», ανακοίνωση της οποίας θα γίνει σήμερα στο Παγκόσμιο συνέδριο Προγραμματιστών (WWDC 2015 via VentureBeat).

Παρότι πολλές φήμες ανέφεραν πως όντως στα πλαίσια του συνεδρίου προγραμματιστών, η Apple θα ανακοινώσει την νέα ανασχεδισμένη υπηρεσία streaming μουσικής, η επιβεβαίωση του Morris είναι άξια λόγου. Όπως ό ίδιος ανέφερε στη συνέντευξη, η πληροφορία προέρχεται από τον γνωστό πλέον Jimmy Iovine, μέλος της διαπραγμάτευσης για την έναρξη λειτουργίας της υπηρεσίας.

[quote_box_center]“It’s happening tomorrow,”[/quote_box_center]

δήλωσε ο Morris στα πλαίσια της συνέντευξης, η οποία επικεντρώθηκε κυρίως στη θέση του, στη μουσική βιομηχανία.

[quote_box_center]

A highlight of that career was a 37-year partnership with iconic producer Jimmy Iovine, who now is running Apple’s music services after the company paid $3 billion to acquire Beats. Underscoring Iovine’s role in the music industry, Morris said he still talks to him twice every day by phone. Morris said the move by Apple to bring in Iovine was a brilliant one.[/quote_box_center]

Ένα από τα σημαντικά γεγονότα της καριέρας του, είναι η επαγγελματική σχέση με τον παραγωγό Jimmy Iovine ο οποίος μετά την εξαγορά της Beats για 3 δις. δολάρια, εργάζεται πάνω στη μουσική υπηρεσία της Apple. Θέλοντας να τονίζει το ρόλο του Iovine στη μουσική βιομηχανία, ο Morris δήλωσε στη συνέντευξή του πως δεν έχει σταματήσει να επικοινωνεί με τον Iovine μιλώντας καθημερινά στο τηλέφωνο. Ο Morris δήλωσε επίσης, πως η κίνηση από την Apple φέρει in-house τον Iovine, ήταν εξαιρετική.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος δεν αποκάλυψε λεπτομέρειες για την υπηρεσία streaming της Apple, κόστος συνδρομής της οποίας αναμένεται στα 10$ το μήνα, δίνοντας μία γενναιόδωρη δοκιμαστική περίοδο, πλήρης χρήσης, τριών μηνών. Επιπλέον θα παρέχεται η χρήση του iTunes Radio. O Morris εξέφρασε την άποψη πως μία τέτοια είσοδος από πλευράς Apple, θα είναι «tipping point» για μία μετακίνηση της μουσικής βιομηχανίας από τις λήψεις σε streaming παροχές.

apple_music_french_content

Ο επικεφαλής περιεχομένου Apple TV της Apple Γαλλίας (Chief of French content  for AppleTV), διαμοίρασε φωτογραφία στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο Instagram, όπου φαίνεται ξεκάθαρα η προσθήκη μουσικής στις υπευθυνότητές του.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΑγορά – Πώληση |Αποφύγετε συνηθισμένα λάθη επιλογής μεταχειρισμένης συσκευής
Επόμενο άρθροWWDC 2015 |Η Συζήτησή μας έχει ήδη ξεκινήσει
ASPROGIANNIS K. |Ιδιοκτήτης του Νiche ηλεκτρονικού καταστήματος Mi STORE με αντικείμενο το Service, τα Ανταλλακτικά και τα Αξεσουάρ iOS συσκευών. Ιδρυτής του ιστοχώρου APPLETEAM με καθημερινή ενημέρωση και υποστήριξη χρηστών Apple συσκευών. Γνωστός σε πολλές τεχνολογικές ιστοσελίδες και πρόθυμος να επαναφέρει οποιοδήποτε πρόβλημα, στην Apple συσκευή σας. Τo APPLETEAM το 2014 αναλάβε και τη διαχείριση και υποστήριξη των Apple Forums του μεγαλύτερου τεχνολογικού χώρου στην Ελλάδα. To 2017 επεκτείνει τις δραστηριότητές του με την ανάληψη όλων των λειτουργιών και την ανάπτυξη του myphone.gr Ακολουθήστε με!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here