Ολοκληρωμένες λύσεις, γνωστές μορφές και ο παράγοντας του «φρέσκου» είναι μερικές από τις αποτελεσματικές στρατηγικές που ακολουθεί και εφαρμόζει η Apple από την δεκαετία του ’90. Αυτά τα στοιχεία βοηθούν σημαντικά τη γνωστή εταιρεία ώστε να κρατάει τους πελάτες της σε εγρήγορση και να γυρνάνε πάντα πίσω, δηλαδή κάπως έτσι της δείχνουν πως είναι αφοσιωμένοι σε αυτήν.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα μιας από τις παραπάνω μορφής στρατηγικής είναι οι νέες φήμες που αναφέρουν ότι η Apple σχεδιάζει τα δικά της chipsets για χρήση σε υπολογιστές Mac και ο τρόπος δημιουργίας τους θα μοιάζει πολύ με τους mobile επεξεργαστές των φορητών συσκευών της. Η Apple επιχειρεί την ελαχιστοποίηση της εξάρτησής της από την Intel σχεδιάζοντας ARM-based επεξεργαστές που θα χρησιμοποιηθούν στα μελλοντικά μοντέλα φορητών υπολογιστών της εταιρείας, παράλληλα όμως με τους κύριους επεξεργαστές της Intel.

Το Bloomberg υποστηρίζει ότι το νέο ARM-based chip θα εκτελεί λειτουργίες που οι υπολογιστές πραγματοποιούν σε low-power mode. Το χαρακτηριστικό αυτό αποκαλείται ως Power Nap και επιτρέπει στον υπολογιστή να διαχειρίζεται το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, να εγκαθιστά αναβαθμίσεις λογισμικού και να συγχρονίζει τα δεδομένα του ημερολογίου με την οθόνη εκτός λειτουργίας.

Κατά το περασμένο έτος, η Apple ανακοίνωσε το νέο της MacBook Pro με το περίφημο TouchBar και διαθέτει το νέο chip T1 έμπνευση της ίδιας της εταιρείας, ένας επεξεργαστής βασισμένος στην αρχιτεκτονική προτύπου ARM που χειρίζεται αποκλειστικά την μικρή οθόνη αφής. Τώρα το νέο chipset θα έχει παρόμοια σχεδίαση και λειτουργία, αλλά θα μπορεί να χειριστεί πολλά περισσότερα, εκτελώντας μια ακόμα μεγαλύτερη σειρά εργασιών.

ΠΗΓΗmyphone.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροiPhone 7 – Εναλλακτικό ψηφιακό πλήκτρο Αφετηρίας;
Επόμενο άρθροGalaxy Note 7 vs Apple – Η πανωλεθρία του ενός, επιτυχία του άλλου
ASPROGIANNIS K. |Ιδιοκτήτης του Νiche ηλεκτρονικού καταστήματος Mi STORE με αντικείμενο το Service, τα Ανταλλακτικά και τα Αξεσουάρ iOS συσκευών. Ιδρυτής του ιστοχώρου APPLETEAM με καθημερινή ενημέρωση και υποστήριξη χρηστών Apple συσκευών. Γνωστός σε πολλές τεχνολογικές ιστοσελίδες και πρόθυμος να επαναφέρει οποιοδήποτε πρόβλημα, στην Apple συσκευή σας. Τo APPLETEAM το 2014 αναλάβε και τη διαχείριση και υποστήριξη των Apple Forums του μεγαλύτερου τεχνολογικού χώρου στην Ελλάδα. To 2017 επεκτείνει τις δραστηριότητές του με την ανάληψη όλων των λειτουργιών και την ανάπτυξη του myphone.gr Ακολουθήστε με!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here