Σε λίγα λεπτά ξεκινάει η συζήτησή μας εδώ στο myphone.gr, σχετικά με την αναμενόμενη εκδήλωση της Apple, όπου εταιρεία θα ανακοινώσει στα μέσα ενημέρωσης τα νέα της iPad Air και iPad mini. Στην ίδια εκδήλωση αναμένεται να ανακοινωθούν και οι νέες εκδόσεις iMac, πιθανόν η έκδοση με την μεγαλύτερη οθόνη των 27 ιντσών η οποία θα αντικατασταθεί με οθόνη Retina 5k.

Συγκεκριμένα περιμένουμε τη νέα σειρά iPad Air και iPad mini μέ παρόμοια νέα χαρακτηριστικά όπως, λεπτότερο προφίλ λόγω της νέας διάταξης οθόνης στα 7mm χιλιοστά, λεπτότερα πλήκτρα έντασης, διαφορετική θέση ηχείων, ανανεωμένη οπίσθια camera στα 8MP, ενώ η Facetime camera θα υποστηρίζει λήψη video 720p. Στο εσωτερικό τους θα βρίσκεται ο A8X επεξεργαστής, ο οποίος πρόκειται να αναλάβει τη διαχείριση της συσκευής με 2 GB ποσότητας μνήμης RAM.

Οι εκδόσεις όσο αφορά το χώρο αποθηκεύσης θα είναι διαθέσιμες από 32GB, 64GB και 128 GB. Και οι δύο συσκευές iPad Air 2 και iPad mini 3 θα φέρουν αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων Touch ID και τεχνολογία NFC για χρήση της υπηρεσίας Apple Pay. Τα υπόλοιπα θα τα δούμε μαζί. 🙂

Παρακάτω σας επισυνάπτουμε 2 streamings από την εκδήλωση:

  • Στο πρώτο μπορείτε να παρακολουθήσετε τη συζήτηση μας, από τώρα 19:30 έως τις 20:00 στη συνέχεια θα έχετε ζωντανή φωνητική μετάφραση της εκδήλωσης και στο τέλος θα σχολιάσουμε τις ανακοινώσεις. Στην παρέα μας θα συμμετέχουν για πρώτη φορά, και φίλοι αναγνώστες των ιστοσελίδων myphone.gr, και APPLETEAM, οι ποίοι εκδήλωσαν ενδιαφέρον.
  • Στο δεύτερο streaming το οποίο θα ξεκινήσει στις 20:00, μπορείτε να παρακολουθήσετε, είτε έχετε Mac είτε έχετε PC την εκδήλωση, χωρίς τη δική μας παρέμβαση. Περιμένουμε όμως είτε έτσι είτε αλλιώς, τα σχόλιά τις ερωτήσεις και τις γραπτές απόψεις σας!

Σας περιμένουμε!

arrow APPLE EVENT IPAD/ΜΑC: ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΠεριορισμένες ποσότητες iPad Air 2, παράδοση iMac πριν το τέλος του 2014
Επόμενο άρθροApple |H επίσημη παρουσίαση του iPad mini 3
ASPROGIANNIS K. |Ιδιοκτήτης του Νiche ηλεκτρονικού καταστήματος Mi STORE με αντικείμενο το Service, τα Ανταλλακτικά και τα Αξεσουάρ iOS συσκευών. Ιδρυτής του ιστοχώρου APPLETEAM με καθημερινή ενημέρωση και υποστήριξη χρηστών Apple συσκευών. Γνωστός σε πολλές τεχνολογικές ιστοσελίδες και πρόθυμος να επαναφέρει οποιοδήποτε πρόβλημα, στην Apple συσκευή σας. Τo APPLETEAM το 2014 αναλάβε και τη διαχείριση και υποστήριξη των Apple Forums του μεγαλύτερου τεχνολογικού χώρου στην Ελλάδα. To 2017 επεκτείνει τις δραστηριότητές του με την ανάληψη όλων των λειτουργιών και την ανάπτυξη του myphone.gr Ακολουθήστε με!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here