Με πυρετώδεις διαδικασίες συνεχίζονται τα έργα στο Apple Campus 2, όπως μας αποκαλύπτει νέο video, από drone που πέταξε πάνω από την περιοχή. Φαίνεται καθαρά πως έχει ολοκληρωθεί η δομή του οικοδομήματος και τα θεμέλεια, κτίριο το οποίο ο CEO της Apple Tim Cook, το ονόμασε ως το πιο πράσινο κτίριο στον κόσμο, ‘Greenest in the World’.

Μπορείτε να δείτε σχεδόν τα δύο τρίτα της δομής του κεντρικού κτιρίου καθαρά, καθώς και τους υπόγειους τοίχους περιμετρικά αυτού. Η δομή του, εννοώντας το κεντρικό κτίριο, θα στεγάσει 12.000 υπαλλήλους και θα εκτείνεται σε 2,8M τετραγωνικά πόδια, σε ένα χώρο 176 στρεμάτων, έργο το οποίο αναμένεται να ολοκληρωθεί το 2016. Έχει ενδιαφέρον πως παρότι η Apple εχει σηκώσει υψηλή πράσινη κάλυψη ώστε να προστατέψει το εργοτάξιο από τα περίεργα μάτια, εν τούτοις ο αέρας δεν φυλλάσεται και ενημέρωση μας έρχεται τόσο από ψηλά (drones), όσο και από τους 3D χάρτες της Apple.

Συγκεκριμένα η τελευταία λήψη φαίνεται πως έχει γίνει νωρίτερα αυτό το καλοκάιρι. Εάν σας ενδιαφέρει η πρόοδος των έργων καθήστε αναπαυτικά και απολαύστε το Video.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροAPPLETEAM |iPhone 6 η δική μας αναλυτική παρουσίαση! (Photo – Video)
Επόμενο άρθροΔοκιμάζονται τα iPhone 6 και iPhone 5s σε δίκτυα LTE Advanced
ASPROGIANNIS K. |Ιδιοκτήτης του Νiche ηλεκτρονικού καταστήματος Mi STORE με αντικείμενο το Service, τα Ανταλλακτικά και τα Αξεσουάρ iOS συσκευών. Ιδρυτής του ιστοχώρου APPLETEAM με καθημερινή ενημέρωση και υποστήριξη χρηστών Apple συσκευών. Γνωστός σε πολλές τεχνολογικές ιστοσελίδες και πρόθυμος να επαναφέρει οποιοδήποτε πρόβλημα, στην Apple συσκευή σας. Τo APPLETEAM το 2014 αναλάβε και τη διαχείριση και υποστήριξη των Apple Forums του μεγαλύτερου τεχνολογικού χώρου στην Ελλάδα. To 2017 επεκτείνει τις δραστηριότητές του με την ανάληψη όλων των λειτουργιών και την ανάπτυξη του myphone.gr Ακολουθήστε με!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here