Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η Apple εργάζεται στενά με τους συνεργάτες της στις ΗΠΑ και στην Ασία για την ανάπτυξη μιας νέας τεχνολογίας ασύρματης φόρτισης, που θα μπορούσε να ενσωματωθεί στις συσκευές της από τον επόμενο χρόνο. Παράλληλα επεξεργάζεται τρόπους με τους οποίους θα μπορέσει να ξεπεράσει τεχνικές δυσκολίες που θα προκύψουν, όπως απώλεια ρεύματος σε μεγάλες αποστάσεις.

Με τα iPhones και τα iPads να προσφέρουν αρκετά έσοδα στην εταιρεία, κάτι που αποτυπώνεται και στα τελευταία οικονομικά αποτελέσματα, τεχνολογίες σαν και αυτή, θα εξοπλίσουν τις συσκευές της με πρόσθετα χαρακτηριστικά και δυνατότητες. Με τον τρόπο αυτό, ίσως μπορέσουν τα iPhones να προσελκύσουν ένα ακόμη μεγαλύτερο αριθμό υποψήφιων αγοραστών.

Υπενθυμίζουμε ότι η Samsung, η Sony και η Google, έχουν ήδη κυκλοφορήσει στην αγορά smartphones με τη συγκεκριμένη τεχνολογία, απαιτείται όμως ένας βαθμός εγγύτητας με μια βάση φόρτισης.

ΠΗΓΗmyphone.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροTempered Glass |Όταν οι απαιτήσεις μας για προστασία αυξάνονται
Επόμενο άρθρο18th Infocom World 2016
ASPROGIANNIS K. |Ιδιοκτήτης του Νiche ηλεκτρονικού καταστήματος Mi STORE με αντικείμενο το Service, τα Ανταλλακτικά και τα Αξεσουάρ iOS συσκευών. Ιδρυτής του ιστοχώρου APPLETEAM με καθημερινή ενημέρωση και υποστήριξη χρηστών Apple συσκευών. Γνωστός σε πολλές τεχνολογικές ιστοσελίδες και πρόθυμος να επαναφέρει οποιοδήποτε πρόβλημα, στην Apple συσκευή σας. Τo APPLETEAM το 2014 αναλάβε και τη διαχείριση και υποστήριξη των Apple Forums του μεγαλύτερου τεχνολογικού χώρου στην Ελλάδα. To 2017 επεκτείνει τις δραστηριότητές του με την ανάληψη όλων των λειτουργιών και την ανάπτυξη του myphone.gr Ακολουθήστε με!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here