Μετά από περίπου 8 εβδομάδες διαθεσιμότητας του λειτουργικού συστήματος iOS 8 της Apple, βρίσκεται πλέον στο 56% tων iOS συσκευών, σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία που δημοσιεύσε η σελίδα υποστήριξης του App Store για τους developers. O αριθμός των εγκαταστάσεων αυξήθηκε περίπου 4% τις τελευταίες δύο εβδομάδες, πράγμα που σημαίνει πως τον τελευταίο μήνα υιοθετήθηκε από επιπλέον ποσοστό χρηστών της τάξεως του 8% κατά τον περασμένο μήνα.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης παρουσίασης του iPad στις 16 Οκτωβρίου ο CEO της Apple Tim Cook, δήλωσε πως το νέο λειτουργικό σύστημα είχε εγκαταστασθεί στο 48% των συσκευών. Επίσης να θυμήσουμε πως στις 21 Σεπτεμβρίου είχε εγκατασταθεί στο 46%, δείχνοντας μία σταθερή αύξηση μετά από αρκετές εβδομάδες στασιμότητας.

Η ώθηση για υιοθέτηση οριοθετείται από τις 20 Οκτωβρίου και μετά, με την επίσημη διάθεση της iOS 8.1, η οποία περιελάμβανε αρκετά νέα χαρακτηριστικά, όπως το Apple Pay. Αυτό πιστεύουμε πως συνέβαλε σε μεγάλο βαθμό στο να δελεαστούν οι χρήστες και να αναβαθμίσουν. Στα  χαρακτηριστικά που εισήγαγε, συμπεριλαμβάνονται το SMS forwarding, το Instant Hotspot, η υπηρεσία iCloud Photo Library beta και η επιστροφή του Άλμπουμ cameras.

Η πρώτη έκδοση του λειτουργικού iOS 8, εμπεριείχε μια σειρά από σφάλματα τα οποία απώθησαν τους χρήστες. Όλες οι εφαρμογές συμβατές με το HealthKit αποσύρθηκαν από το App Store πριν την κυκλοφορία του iOS 8 κι ο λόγος ήταν ένα σημαντικό σφάλμα του API’s. Το iOS 8.0.1 διόρθωσε αυτό το ζήτημα, αλλά προσέθεσε νέα σφάλματα με προβλήματα στο cellular service και στον αισθητήρα Touch ID σε χιλιάδες χρήστες iPhone 6 και iPhone 6 Plus. Το iOS 8.0.2 κυκλοφόρησε σύντομα τότε για να τα διορθώσει αλλά έφερε νέα. Τέλος η iOS 8.1 διόρθωσε τα περισσότερα προβλήματα των προηγούμενων εκδόσεων, παρέχοντας ακόμη μια πιο σταθερή χρήση.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΠρακτικές Συμβουλές |Αποκτήστε πρόσβαση στο iCloud Drive από iPhone/iPad
Επόμενο άρθροYouTube Music Key |Νέα συνδρομητική υπηρεσία, τι να προσφέρει άραγε;
ASPROGIANNIS K. |Ιδιοκτήτης του Νiche ηλεκτρονικού καταστήματος Mi STORE με αντικείμενο το Service, τα Ανταλλακτικά και τα Αξεσουάρ iOS συσκευών. Ιδρυτής του ιστοχώρου APPLETEAM με καθημερινή ενημέρωση και υποστήριξη χρηστών Apple συσκευών. Γνωστός σε πολλές τεχνολογικές ιστοσελίδες και πρόθυμος να επαναφέρει οποιοδήποτε πρόβλημα, στην Apple συσκευή σας. Τo APPLETEAM το 2014 αναλάβε και τη διαχείριση και υποστήριξη των Apple Forums του μεγαλύτερου τεχνολογικού χώρου στην Ελλάδα. To 2017 επεκτείνει τις δραστηριότητές του με την ανάληψη όλων των λειτουργιών και την ανάπτυξη του myphone.gr Ακολουθήστε με!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here