Το «φλερτ» με την ινδική αγορά εκ μέρους της Apple ξεκίνησε πριν από έναν περίπου χρόνo και πλέον αναφέρεται πως η Apple πήρε την πρωτοβουλία να ξεκινήσει την συναρμολόγηση νέων συσκευών iPhone στην Ινδία. Δεν είναι ανεπίσημη πληροφορία, καθώς ο Priyank Kharge, υπουργός Πληροφορικής και Τεχνολογίας του ομόσπονδου ινδικού κρατιδίου Karnataka, σε δηλώσεις του στο Bloomberg News, αποκάλυψε ότι η έδρα του νέου εργοστασίου θα είναι στην πρωτεύουσα του κρατιδίου, Bangalore και η λειτουργία της μονάδας ξεκινά έως τα τέλη Απριλίου.

Ο Kharge διευκρίνισε επίσης ότι τα iPhone που θα παράγονται από την ινδική γραμμή παραγωγής προορίζονται για την εγχώρια αγορά και πιστεύει ότι αυτή η επιχειρηματική κίνηση της Apple θα βοηθήσει την κατάσταση στην Karnataka, καθώς η εταιρεία μάλλον θα αξιοποιήσει όλους τους κατασκευαστές στην περιοχή.

Η Apple έχει έρθει σε συνομιλίες με την Ινδική κυβέρνηση πολλές φορές και το μόνο που μένει υπό διαπραγμάτευση είναι το εάν η κυβέρνηση θα δεχτεί τις φοροαπαλλαγές που της ζητά η ο τεχνολογικός γίγαντας από το Cupertino.

Με τη δημιουργία δική της μονάδας παραγωγής στην Ινδία, η Apple θα είναι σε θέση να ανοίξει άμεσα νέα καταστήματα λιανικής πώλησης και να αποκτήσει μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς σε μια χώρα όπου έχει εξαιρετικά περιορισμένη παρουσία. Το 2016, η Apple είχε αποστείλει περίπου 2,5 εκατομμύρια iPhones στην Ινδία, αλλά και πάλι κατάφερε να εξασφαλίσει μόνο την 10η θέση σε μια περιοχή όπου η Samsung και το Android είναι οι απόλυτοι κυρίαρχοι.

ΠΗΓΗmyphone.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροGalaxy Note 7 vs Apple – Η πανωλεθρία του ενός, επιτυχία του άλλου
Επόμενο άρθροApple Watch – Εναλλακτική μέθοδος φόρτισης
ASPROGIANNIS K. |Ιδιοκτήτης του Νiche ηλεκτρονικού καταστήματος Mi STORE με αντικείμενο το Service, τα Ανταλλακτικά και τα Αξεσουάρ iOS συσκευών. Ιδρυτής του ιστοχώρου APPLETEAM με καθημερινή ενημέρωση και υποστήριξη χρηστών Apple συσκευών. Γνωστός σε πολλές τεχνολογικές ιστοσελίδες και πρόθυμος να επαναφέρει οποιοδήποτε πρόβλημα, στην Apple συσκευή σας. Τo APPLETEAM το 2014 αναλάβε και τη διαχείριση και υποστήριξη των Apple Forums του μεγαλύτερου τεχνολογικού χώρου στην Ελλάδα. To 2017 επεκτείνει τις δραστηριότητές του με την ανάληψη όλων των λειτουργιών και την ανάπτυξη του myphone.gr Ακολουθήστε με!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here