Η Apple, όπως όλοι γνωρίζουμε όσοι παρακολουθήσαμε την παρουσίαση προς τα μέσα ενημέρωσης των επερχόμενων iPhones, συμπεριέλαβε NFC συνδεσιμότητα στις  νέες συσκευές της, προκειμένου να χρησιμοποιηθεί με τη νέα υπηρεσία Apple Pay. H συμπερίληψη αυτή προς το παρόν αφορά αποκλειστικά την συγκεκριμένη υπηρεσία.

Εκπρόσωπος της Apple επιβεβαιώνει στον συντάκτη της ιστοσελίδας Cult of Mac, παρότι αρνήθηκε να αποκαλύψει τα μελλοντικά σχέδια της εταιρείας, για πρόσθετες χρήσεις  του NFC chip. Συμφωνα με τους ισχυρισμούς του συντάκτη η εταιρεία εξετάζει το άνοιγμα του NFC για το iPhone 6 και το iPhone 6 plus, σε τρίτους προγραμματιστές στο μέλλον.

PC Advisor μίλησε με εμπειρογνώμονες στο RapidNFC, οι οποίοι αποκάλυψαν πως το NFC chip στο εσωτερικό του iPhone 6 της Apple, έχει κατασκευαστεί από την Panasonic και είναι σε θέση να παρέχει ανοιχτή πρόσβαση σε προγραμματιστές. Αυτό σημαίνει πως ο κάτοχος ενός iPhone θα μπορούσε να επωφεληθεί κι από άλλες χρήσεις της συσκευής του, όπως, η εύκολη αντιστοίχιση με εξωτερικά ηχεία και gadgets τεχνολογίας. Τώρα το γιατί δεν το επέλεξε η Apple να το κάνει με την έναρξη κανείς δεν γνωρίζει.

Οι παρατηρητικοί θα προσέξατε πως σε ορισμένα promo video για το iPhone 6 το NFC φαίνεται να χρησιμοποιείται για να ξεκλειδώσει τα δωμάτια ενός ξενοδοχείου, για παραδειγμα. Η Apple αποκάλυψε επίσης πως μία σειρά από εταιρείες έχουν δικαίωμα πρόσβασης για να ελέγξουν τις δυνατότητες NFC που παρέχει το iPhone 6. Ας ελπίσουμε πως η εταιρεία θα κάνει καλύτερη χρήση των νέων επιλογών συνδεσιμότητας στις επόμενες αναβαθμίσεις του mobile λειτουργικού της.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροBelayCords |Το πρώτο αναστρέψιμο USB Lightning καλώδιο φόρτισης
Επόμενο άρθροiPhone 6 Video: Τα πρώτα Hands-on κατέφθασαν και σας τα παρουσιάζουμε
ASPROGIANNIS K. |Ιδιοκτήτης του Νiche ηλεκτρονικού καταστήματος Mi STORE με αντικείμενο το Service, τα Ανταλλακτικά και τα Αξεσουάρ iOS συσκευών. Ιδρυτής του ιστοχώρου APPLETEAM με καθημερινή ενημέρωση και υποστήριξη χρηστών Apple συσκευών. Γνωστός σε πολλές τεχνολογικές ιστοσελίδες και πρόθυμος να επαναφέρει οποιοδήποτε πρόβλημα, στην Apple συσκευή σας. Τo APPLETEAM το 2014 αναλάβε και τη διαχείριση και υποστήριξη των Apple Forums του μεγαλύτερου τεχνολογικού χώρου στην Ελλάδα. To 2017 επεκτείνει τις δραστηριότητές του με την ανάληψη όλων των λειτουργιών και την ανάπτυξη του myphone.gr Ακολουθήστε με!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here