Η Samsung Display, το αρμόδιο τμήμα του ομίλου Samsung electronics που ασχολείται αποκλειστικά με την κατασκευή και εξέλιξη τεχνολογιών οθονών, κατέληξε σε τελική συμφωνία με την Apple για να την τροφοδοτήσει με 60.000.000 OLED panels για το επόμενης γενιάς iPhone.

Αυτή είναι η δεύτερη συμφωνία μεταξύ των δύο εταιρειών, προηγουμένως είχαν υπογράψει συμφωνία που απέβλεπε στο να παρέχει η Samsung Display περίπου 100 εκατ. OLED panels για το επερχόμενο iPhone. Τα 60 εκατομμύρια έρχονται να προστεθούν τώρα στα 100 εκατ. της προηγούμενης συμφωνίας μαζί με το ποσό των 4,3 δις δολαρίων που πρέπει να δώσει η Apple.

Σύμφωνα με την πηγή και τα οικονομικά αποτελέσματα της εταιρείας από το Cupertino, δεδομένου ότι η εταιρεία πουλάει κάθε χρόνο γύρω στα 200 εκατ. iPhones, προσθέτοντας τις 160 εκατομμύρια οθόνες, σημαίνει ότι είτε η εταιρεία προσδοκά συνολική αύξηση πωλήσεων κατά 80%, είτε ότι θα επεκτείνει την χρήση των OLED οθονών και σε άλλη έκδοση, κι όχι μόνο σε μια που έχει διαρρεύσει μέχρι τώρα. Ωστόσο οι δύο πλευρές δεν έχουν κάνει επίσημη ανακοίνωση για το deal έτσι ώστε να γνωρίζουμε για ποια μοντέλα προορίζονται τα panel ή για πόσο χρονικό διάστημα θα διαρκέσει η συνεργασία αυτή.

Ειπώθηκε επίσης, ότι η Αpple θα πληρώσει 71 δολάρια για κάθε panel, ενώ αντίστοιχα για το iPhone 7 πλήρωσε 40 δολάρια.

ΠΗΓΗmyphone.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΟι πρώτες βοήθειες για το Apple Watch
Επόμενο άρθροiPhone 8 – Μέγεθος μπαταρίας παρόμοιο με την έκδοση Plus;
ASPROGIANNIS K. |Ιδιοκτήτης του Νiche ηλεκτρονικού καταστήματος Mi STORE με αντικείμενο το Service, τα Ανταλλακτικά και τα Αξεσουάρ iOS συσκευών. Ιδρυτής του ιστοχώρου APPLETEAM με καθημερινή ενημέρωση και υποστήριξη χρηστών Apple συσκευών. Γνωστός σε πολλές τεχνολογικές ιστοσελίδες και πρόθυμος να επαναφέρει οποιοδήποτε πρόβλημα, στην Apple συσκευή σας. Τo APPLETEAM το 2014 αναλάβε και τη διαχείριση και υποστήριξη των Apple Forums του μεγαλύτερου τεχνολογικού χώρου στην Ελλάδα. To 2017 επεκτείνει τις δραστηριότητές του με την ανάληψη όλων των λειτουργιών και την ανάπτυξη του myphone.gr Ακολουθήστε με!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here