Για δέκατη συνεχή χρονιά, η Apple κερδίζει τον τίτλο της «πιο αξιοθαύμαστης» εταιρείας στον κόσμο. Η «τιμή» αυτή «απονέμεται» στην εταιρεία, με βάση τις απόψεις 3.800 στελεχών, διευθυντών, αναλυτών και εμπειρογνωμόνων, σύμφωνα με την ετήσια λίστα του Fortune.

Amazon, Starbucks, Berkshire Hathaway και Disney συμπληρώνουν την 5άδα της κορυφής, ενώ στη δεκάδα των εταιρειών άλλα τεχνολογικά brands είναι το Facebook και η Microsoft H Samsung (λόγω, προφανώς, της ιστορίας με το Note 7) φέτος βρίσκεται εκτός 50άδας, ενώ πέρυσι είχε καταλάβει την 35η θέση.

Να σημειωθεί ότι η Apple, πέρα από πιο αξιοθαύμαστη (most admired) εταιρεία στον κόσμο, είναι, αυτή τη στιγμή, και το brand με τη μεγαλύτερη αξία, καθώς η κεφαλαιοποίηση αγοράς της είναι κοντά στα 700.000 δολάρια.

Κι όλα αυτά πριν από ένα σημαντικό «milestone» για την εταιρεία, τη συμπλήρωση 10 ετών από την κυκλοφορία του πρώτου iPhone, κάτι που αναμένεται να εορταστεί με ένα «επετειακό» μοντέλο που λέγεται ότι θα κάνει τη διαφορά…

ΠΗΓΗDigitallife.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΤο facebook «έρχεται» στο Apple TV
Επόμενο άρθροBillboard Magazine – Xρησιμοποιήθηκε iPhone 7 Plus για τη φωτογράφιση εξωφύλλου
ASPROGIANNIS K. |Ιδιοκτήτης του Νiche ηλεκτρονικού καταστήματος Mi STORE με αντικείμενο το Service, τα Ανταλλακτικά και τα Αξεσουάρ iOS συσκευών. Ιδρυτής του ιστοχώρου APPLETEAM με καθημερινή ενημέρωση και υποστήριξη χρηστών Apple συσκευών. Γνωστός σε πολλές τεχνολογικές ιστοσελίδες και πρόθυμος να επαναφέρει οποιοδήποτε πρόβλημα, στην Apple συσκευή σας. Τo APPLETEAM το 2014 αναλάβε και τη διαχείριση και υποστήριξη των Apple Forums του μεγαλύτερου τεχνολογικού χώρου στην Ελλάδα. To 2017 επεκτείνει τις δραστηριότητές του με την ανάληψη όλων των λειτουργιών και την ανάπτυξη του myphone.gr Ακολουθήστε με!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here