Διαθέσιμη έγινε πριν από λίγο η νέα αναβάθμιση του λειτουργικού συστήματος της Apple iOS 8.1 για το ευρύ κοινό. Στην εκδήλωση της Apple προς τα μέσα ενημέρωσης, ο SVP λογισμικού Craig Federighi, έκανε αναφορά για τη νέα αναβάθμιση και τις αλλαγές που πρόκειται να φέρει στις συσκευές iPhone, iPad και iPod touch.

Συγκεκριμένα η iOS 8.1 θα υποστηρίξει πλέον τη νέα υπηρεσία της Apple, Apple Pay, για iPhone 6 και iPhone 6 Plus. Η νέα έκδοση θα περιλαμβάνει επίσης τη δημόσια διάθεση της λειτουργίας iCloud Library (σε Public Beta), καθώς έως τώρα η δυνάτοτητα αυτή ήταν διαθέσιμη σε περιορισμένο αριθμό χρηστών. Μία ακόμη σημαντική είδηση με τον έρχομό της iOS 8.1, είναι η επαναφορά της ενότητας Camera Roll στην εφαρμογή Φωτογραφίες, μετά των έντονων αντιδράσεων των χρηστών για την απουσία της στην iOS 8.

Η Apple προκειμένου να δοκιμάσει και να διασφαλίσει όσο αυτό είναι εφικτό, τα λιγότερα προβλήματα της νέας αναβάθμισης, είχε διαθέσει δύο beta εκδόσεις, (χωρίς τη δυνατότητα δοκιμής της υπηρεσίας Apple Pay) στους προγραμματιστές. Παρότι η υπηρεσία Apple Pay δεν ήταν διαθέσιμη για δοκιμή, οι κάτοχοι των συσκευών που υποστηρίζουν την υπηρεσία θα μπορούν να κάνουν τις αγορές τους, από σήμερα, 20 Οκτωβρίου 2014. Εάν θέλετε την γνώμη μας, φρόνιμο θα ήταν να περιμένετε μερικές ημέρες ώστε να δοκιμαστεί η νέα έκδοση καθώς στη χώρα μας, η υπηρεσία Apple Pay δεν είναι ακόμη διαθέσιμη. Για τους ανυπόμονους, μπορούν να αναβαθμίσουν είτε OTA (over-the-air) είτε μέσω iTunes σύνδεσης.

Λεπτομέρειες και υποδείξεις έαν χρειάζεστε χρησιμοποιήστε τα σχόλια.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροUp to Yosemite |Χρησιμοποιήστε το AirDrop για διαμοιρασμό αρχείων μέσω του Finder
Επόμενο άρθροiOS 8.1 |Αναλυτικός οδηγός αναβάθμισης στη νέα έκδοση λειτουργικού
ASPROGIANNIS K. |Ιδιοκτήτης του Νiche ηλεκτρονικού καταστήματος Mi STORE με αντικείμενο το Service, τα Ανταλλακτικά και τα Αξεσουάρ iOS συσκευών. Ιδρυτής του ιστοχώρου APPLETEAM με καθημερινή ενημέρωση και υποστήριξη χρηστών Apple συσκευών. Γνωστός σε πολλές τεχνολογικές ιστοσελίδες και πρόθυμος να επαναφέρει οποιοδήποτε πρόβλημα, στην Apple συσκευή σας. Τo APPLETEAM το 2014 αναλάβε και τη διαχείριση και υποστήριξη των Apple Forums του μεγαλύτερου τεχνολογικού χώρου στην Ελλάδα. To 2017 επεκτείνει τις δραστηριότητές του με την ανάληψη όλων των λειτουργιών και την ανάπτυξη του myphone.gr Ακολουθήστε με!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here