Σε βιντεοσκοπημένο μήνυμα που έστειλε στου εργαζομένους λιανικής πώλησης η ανώτερη Αντιπρόεδρος καταστημάτων λιανικής και online καταστημάτων της Apple, Angela Ahrendts, αποκάλυψε πως το Apple Watch αναμένεται να διατεθεί την άνοιξη του επόμενου έτους, σύμφωνα με δημοσιεύμα του 9to5mac. Η τιποθέτηση αυτή είναι σαφώς πιο συγκεκριμένη από την αναφορά της εταιρείας για αρχές του επομένου έτους, δήλωση που ειπώθηκε κατά τη διάρκεια της πρώτης παρουσίασης της επερχόμενης συσκευής.

[quote_box_center]

«So, again, we do – you guys were hired because you’re the best people in the world. And you know how to service customers, but we are sprinting a marathon and it’s not going to stop. Right? We’re going into the holidays, we’ll go into Chinese New Year, and then we’ve got a new watch launch coming in the spring.»[/quote_box_center]

Η έκθεση αυτή επισημαίνει επίσης πως η Apple ετοιμάζει κατάρτηση για τους υπαλλήλους λιανικής σχετικά με τον τρόπο εισαγωγής κι επικοινωνίας του Apple Watch με τους πελάτης της. Τα καταστήματα λιανικής της Apple θα επιτρέψουν στους υποψήφιους αγοραστές του Apple Watch να δοκιμάσουν τα διάφορα μεγέθη καθώς και της επιλογές σε υλικά και αποχρώσεις που προσφέρονται. Η Ahrendts αναμένεται να δώσει ιδιαίτερη έμφαση στο πως θα παρουσιάζεται η συσκευή μέσα στα καταστήματα καθώς, πιστεύει πως οι πωλήσεις του Apple Watch θα συνεισφέρουν στην εμβάθυνση των σχέσεων με τους πελάτες της.

Πηγή έκανε λόγο το Σεπτέμβριο σχετικά με τα σχέδια της Apple για το Apple Watch, πως θα ήταν ευχής έργον, αν η συσκευή ήταν έτοιμη τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου. Η ίδια έκθεση ανέφερνε πως η Apple σχεδίαζε την διάθεση του Apple Watch τις ημέρες των γιορτών μέσα στο 2014, αλλά προβλήματα με το φινίρισμα του λειτουργικού της συσκευής δεν το επέτρεψαν. Μερίδα του τύπου η οποία κλήθηκε να δoκιμάσει το λειτουργικό σύστημα της συσκευής, διαπίστωσe πως καμία από τις συσκευές δεν έτρεχε το πραγματικό λειτουργικό σύστημα OS.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθρο10.000 iPhones πουλήθηκαν την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας στην Ελλάδα
Επόμενο άρθροApple |Σχέδια για διακοπή της γραμμής iPad mini και εστίαση στο «iPad Pro»
ASPROGIANNIS K. |Ιδιοκτήτης του Νiche ηλεκτρονικού καταστήματος Mi STORE με αντικείμενο το Service, τα Ανταλλακτικά και τα Αξεσουάρ iOS συσκευών. Ιδρυτής του ιστοχώρου APPLETEAM με καθημερινή ενημέρωση και υποστήριξη χρηστών Apple συσκευών. Γνωστός σε πολλές τεχνολογικές ιστοσελίδες και πρόθυμος να επαναφέρει οποιοδήποτε πρόβλημα, στην Apple συσκευή σας. Τo APPLETEAM το 2014 αναλάβε και τη διαχείριση και υποστήριξη των Apple Forums του μεγαλύτερου τεχνολογικού χώρου στην Ελλάδα. To 2017 επεκτείνει τις δραστηριότητές του με την ανάληψη όλων των λειτουργιών και την ανάπτυξη του myphone.gr Ακολουθήστε με!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here