ΑΞΕΣΟΥΑΡ

Amplifiear For Ipad

Δημοσιευμένη Εικόνα
Σχεδιασμένο απ’το Brooklyn-based studio Nonlinear , το Amplifiear είναι μια έξυπνη εφαρμόσιμη συσκευή ήχου για το ipad

Το amplifiear κουμπώνει πολύ απλά πάνω στη γωνία του νέου ipad ή ipad2 και προβάλλει τον ήχο που προέρχεται από τα εμπρός ηχεία προς το χρήστη.

Χρησιμοποιώντας το amplifiear ενισχύονται κυρίως οι υψηλότερες συχνότητες.Αυτό μας βοηθάει στο να ακούσουμε με ευκρίνεια τα drums από το αγαπημένο μας κομμάτι.Αυτός ο ήχος είναι που συνήθως κάνει παράσιτα ή χάνεται τελείως όταν τα ηχεία είναι απομακρυσμένα απο σας.

Με τις «καθαρές» γραμμές και το γεωμετρικό σχήμα του amplifiear μοιάζει με προιόν της apple.Το ασύμμετρο σχήμα του θυμίζει φούσκα σε διάλογο καρτούν και δίνει στη συσκευή μας κάποιο είδος προσωπικότητας.

Έχουμε κατασκευάσει ένα ολοκληρωμένο εύκαμπτο κλιπ στο πίσω μέρος, ώστε να κουμπώνει το amplifiear με ασφάλεια και στο ipad και στο νέο ipad που διαφέρουν σε πάχος 0.6 χιλιοστά.Το amplifiear κουμπώνει και βγαίνει άνετα σε δευτερόλεπτα.Είναι ελαφρύ και μικροσκοπικό με διάμετρο μόλις 10 εκατοστά και πάχος λίγο πάνω απ’το μισό του εκατοστού.

Θα είναι διαθέσιμο σε 6 χρώματα, γύρω στα 20$.Απολαύστε το!

Δημοσιευμένη Εικόνα

Δημοσιευμένη Εικόνα

Δημοσιευμένη Εικόνα

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
ΑΞΕΣΟΥΑΡ

To Appleteam.gr δημιουργήθηκε για να παρέχει καθημερινή ενημέρωση για τα προϊόντα και την εταιρία Apple. Απαρτίζεται από έμπειρο δυναμικό πάνω στις iOS Devices έτοιμο να σας βοηθήσει σε ό,τι χρειαστείτε. Μπείτε λοιπόν σε μία σύγχρονη ομάδα σήμερα!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

*

*

Newsroll