Οι συσκευές iPhone SE και iPhone 7 Plus της Apple κατέλαβαν την κορυφή σε μία νέα έρευνα ικανοποίησης πελατών στις Ηνωμένες Πολιτείες, διάρκειας ενός χρόνου.

H έρευνα της εταιρείας ACSI εξέτασε τις απόψεις 36.194 τυχαιοποημένων πελατών από τον Μάιο του 2016 έως τον Απρίλιο του 2017. Το iPhone SE κατέλαβε την πρώτη θέση με βαθμολογία 87 πόντους (%) με δεύτερες της συσκευές iPhone 7Plus και Galaxy 6+ συγκεντρώνοντας 86.

Οι συσκευές iPhone 6 Plus, iPhone 6s Plus και η τελευταία έκδοση iPhone 7, συγκέντρωσαν βαθμολογία 83, με τις παλαιότερες συσκευές iPhone 5, 5s και 6s να πετυχαίνουν 80 πόντους και τέλος το iPhone 6, με βαθμολογία 79.

“Τα τελευταία χρόνια η γενική τάση των smartphone ήταν προς τις μεγαλύτερες οθόνες” δήλωσε ο Διευθύνων σύμβουλος της ACSI, David VanAmburg για τα αποτελέσματα της έρευνας. “Προφανώς οι καταναλωτές προτίμησαν μία νέα επανάληψη μιας μικρότερης και οικονομικής συσκευής καθώς το iPhone SE – είναι μία ενημερωμένη έκδοση iPhone 4 ιντσών, του 2013 – και ήρθε πρώτη σε προτίμηση στη συγκεκριμένη έρευνα εφέτος.

Το iPhone SE είναι εξοπλισμένο με επεξεργαστή A9 που θα συναντήσετε στη συσκευή iPhone 6s και δεν έχει λάβει κάποια νέα ενημέρωση από την κυκλοφορία του το 2016, πέραν του διπλασιασμού του χώρου αποθήκευσης. Η Apple έχει τώρα ξεκινήσει την κατασκευή του στην Ινδία προσφέροντας στους εγχώριους καταναλωτές μία εξαιρετική συσκευή χαμηλού κόστους.

Πολλές τεχνολογικές ιστοσελίδες είχαν προσφέρει αναλυτικές παρουσιάσεις της συσκευής με την ιστοσελίδα AppleInsider να το αποκαλεί ως ένα μοντέρνο smartphone με εκπληκτική φορητότητα.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροApple – Νέα συσκευή στο χώρο της υγείας αναπτύσσεται από την εταιρεία
Επόμενο άρθροΣτη κορυφή των πωλήσεων τα iPhone 7 και iPhone 7 Plus της Apple κατά τη διάρκεια του δευτέρου τριμήνου
ASPROGIANNIS K. |Ιδιοκτήτης του Νiche ηλεκτρονικού καταστήματος Mi STORE με αντικείμενο το Service, τα Ανταλλακτικά και τα Αξεσουάρ iOS συσκευών. Ιδρυτής του ιστοχώρου APPLETEAM με καθημερινή ενημέρωση και υποστήριξη χρηστών Apple συσκευών. Γνωστός σε πολλές τεχνολογικές ιστοσελίδες και πρόθυμος να επαναφέρει οποιοδήποτε πρόβλημα, στην Apple συσκευή σας. Τo APPLETEAM το 2014 αναλάβε και τη διαχείριση και υποστήριξη των Apple Forums του μεγαλύτερου τεχνολογικού χώρου στην Ελλάδα. To 2017 επεκτείνει τις δραστηριότητές του με την ανάληψη όλων των λειτουργιών και την ανάπτυξη του myphone.gr Ακολουθήστε με!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here