Παρά το γεγονός πως απομένουν πέντε ημέρες ακόμη μέχρι τις 9 Σεπτεμβρίου για το event της Apple, οι υποψήφιοι αγοραστές που ελπίζουν πως θα αγοράσουν μία από τις νέες συσκευές της, έχουν ήδη αρχίσει την παράταξη στο 5th Avenue Apple Store στη Νέα Υόρκη. H Apple αναμένεται να ανακοινώσει τις εκδόσεις 4,7 και 5,5 ιντσών iPhone 6 στην εκδήλωση, μαζί με τη πολυ-φημολογούμενη wearable συσκευή της κι ενδεχομένως και την υπηρεσία mobile πληρωμών.

Από τις ανακοινώσιμες συσκευές, μόνο το iPhone 6 των 4,7 ιντσών, αναμένεται να κυκλοφορήσει εντός του Σεπτεμβρίου. Οι υποψήφιοι αγοραστές κατασκηνώνουν από τώρα και μπορεί να περιμένουν περισσότερο από δύο εβδομάδες για να πάρουν στα χέρια τους την πολυπόθητη συσκευή.


Όπως έχει καθιερωθεί πολλοί από τους κατασκηνωτές συμμετέχουν περισσότερο με σκοπό, να προβάλλουν την επιχείρισή τους, δεδομένης της προσοχής των μέσων ενημέρωσης. Σκηνές και τροχόσπιτα καταφθάνουν κάθε χρόνο όλο και νωρίτερα προκειμένου να ξεπεράσουν σε αναμονή περσινούς κατασκηνωτές. Συγκεκριμένα στο περσινό λανσάρισμα  του iPhone 5s και 5c οι κατασκηνωτές άρχισαν να εμφανίζονται στις 6 Σεπτεμβρίου, φέτος μάλλον θα περιμμένουν περισσότερες ημέρες.

Το κανάλι CNBC συνομίλησε με αρκετούς κατασκηνωτές, μερικοί από τους οποίους έφτασαν πριν τον Σεπτέμβριο. Ο Brian Ceballo και ο Joseph Cruz αντιπροσωπεύουν την επιχείρηση BuyBackWorld, έφτασαν την Κυριακή 31 Αυγούστου με την ελπδα να σπάσουν το προηγούμενο ρεκόρ αναμονής για την απόκτηση ενός iPhone. Σχεδιάζουν να παραμείνουν 19 ημέρες ξεπερνώντας το χρονικό διάστημα των 18 ημερών που ήταν και το προηγούμενο ρεκόρ. Οι Cebalo και Cruz έχουν ήδη ωφεληθεί, καθώς τους πρότειναν 1250 δολάρια για να δώσουν την πρώτη θέση στη γραμμή, στους Jason και Moon Ray, οι οποίοι προωθούν μία εφαρμογή για την υγεία. 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροJony Ive On iWatch: H Ελβετία θα μπει σε μπελάδες
Επόμενο άρθροiOS 8 Προεπισκόπηση |Spotlight διαφωτιστικό περισσότερο από ποτέ
ASPROGIANNIS K. |Ιδιοκτήτης του Νiche ηλεκτρονικού καταστήματος Mi STORE με αντικείμενο το Service, τα Ανταλλακτικά και τα Αξεσουάρ iOS συσκευών. Ιδρυτής του ιστοχώρου APPLETEAM με καθημερινή ενημέρωση και υποστήριξη χρηστών Apple συσκευών. Γνωστός σε πολλές τεχνολογικές ιστοσελίδες και πρόθυμος να επαναφέρει οποιοδήποτε πρόβλημα, στην Apple συσκευή σας. Τo APPLETEAM το 2014 αναλάβε και τη διαχείριση και υποστήριξη των Apple Forums του μεγαλύτερου τεχνολογικού χώρου στην Ελλάδα. To 2017 επεκτείνει τις δραστηριότητές του με την ανάληψη όλων των λειτουργιών και την ανάπτυξη του myphone.gr Ακολουθήστε με!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here