ΑΞΕΣΟΥΑΡ

3 μοναδικές συσκευές που μετατρέπουν το iPhone σας σε κανονική φωτογραφική μηχανή!

Ο τέλειος συνδυασμός για τους λάτρεις της τεχνολογίας και της φωτογραφίας. Άσε που κάθε κλικ το ανεβάζεις σε χρόνο dt στο Facebook!

Τα χρήματα μπορεί να λιγοστεύουν, οι πωλήσεις smartphones ωστόσο στην Ελλάδα της κρίσης αυξάνονται με αλματώδεις ρυθμούς. Oι λάτρεις όμως τουInstagram και τουHipstamatic δεν αρκούνται ούτε στις κάμερες ανάλυσης 5 megapixel και άνω, που είναι πλέον το σύνηθες σε αυτές τις πολυσυσκευές. Κάτι τέτοιο κατάλαβαν και οι διάφορες εταιρείες τεχνολογίας και έφτιαξαν τα ιδανικά αξεσουάρ για τους φανατικούς της τεχνολογίας και του iPhone:

Flash Dock από την Pocket Demo. Ποιός επίδοξος φωτογράφος δεν έχει ευχηθεί, πετυχαίνοντας την τέλεια λήψη με την υπερπανάκριβη μηχανή του, να μπορούσε με το πάτημα ενός κουμπιού να τη μοιραστεί με τους φίλους του στο Facebook, να την τουιτάρει στους followers του ή απλά να τη στείλει στο e-mail του; Ε λοιπόν το Flash Dock από την Pocket Demo αυτό ακριβώς κάνει, και όχι μόνο.

Το θαυματουργό αυτό εργαλείο, που συνδέει ουσιαστικά το iPhone πάνω στη φωτογραφική σας μηχανή μπορεί να λειτουργήσει και ως συμπληρωματικό φλας αλλά και να επισημάνει την τοποθεσία στην οποία έγινε η λήψη της φωτογραφίας!

Attached Image: apple-iphone-dslr-connector-by-flash-dock-5.jpg

Θήκη GizmoniCA. Η θήκη που θα ενθουσιάσει τους νοσταλγούς του φιλμ και θα αναβαθμίσει το iPhone σας στο υπέρτατο vintage αξεσουάρ. Επιπλέον, η θήκη αυτή μεταφέρει ουσιαστικά το κουμπί της κάμερας στην παραδοσιακή του θέση. Ο μεγάλος φακός στο μπροστινό μέρος είναι μεν διακοσμητικός αλλά όχι απόλυτα, αφού είναι από υλικό-καθρέφτης, για αυτοπορτρέτα ακριβείας!

Attached Image: iphone-photography-video-accessories-lenses.jpg

iPhone Shutter Grip της Belkin. Είναι το πιο χρηστικό και απλό από τα 3 αξεσουάρ και γι’ αυτό το αγαπημένο μας.

Τώρα μπορείτε επιτέλους να τραβήξετε σε video ολόκληρο το αγαπημένο σας τραγούδι στη συναυλία που τόσο περιμένατε. Η λαβή αυτή σάς δίνει τη δυνατότητα να κρατάτε το iPhone με δύναμη και σταθερότητα και φέρνει το κουμπί της κάμερας στην προ iPhone εποχής θέση του, ενώ μπορεί να «κουμπώσει» πάνω σε τρίποδο για ακόμα μεγαλύτερη ακρίβεια και ομαδικές φωτογραφίες.

Attached Image: iphone-shutter-grip-4406_600.jpg

Πηγή

Σχολιασμός στο Forum

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
ΑΞΕΣΟΥΑΡ

To Appleteam.gr δημιουργήθηκε για να παρέχει καθημερινή ενημέρωση για τα προϊόντα και την εταιρία Apple. Απαρτίζεται από έμπειρο δυναμικό πάνω στις iOS Devices έτοιμο να σας βοηθήσει σε ό,τι χρειαστείτε. Μπείτε λοιπόν σε μία σύγχρονη ομάδα σήμερα!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

*

*

Newsroll