APPLE

Φήμες 2014 |Το φετινό πρόγραμμα παρουσιάσεων νέων προϊόντων της Apple

Το ερχόμενο Σάββατο, μπαίνει ο Μάρτιος και μαζί του έρχεται πιθανότατα και η έναρξη του χρονοδιαγράμματος που αφορά στα νέα προϊόντα που σχεδιάζει να παρουσιάσει η Apple για φέτος. Με βάση τις τελευταίες φήμες και τις αναφορές των αναλυτών, σας παραθέτουμε τις εκτιμήσεις μας σχετικά με το πότε τα νέα αυτά προϊόντα θα κάνουν το ντεμπούτο τους κατά το τρέχον έτος.

Μάρτιος  – Απρίλιος

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, η άνοιξη δεν θα συνδυαστεί με το λανσάρισμα ενός νέου iPad. Παρ’ όλα αυτά, η Apple είναι πιθανό να παρουσιάσει την τέταρτη γενιά του Apple TV μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Δυστυχώς, δεν έχουν γίνει γνωστά τα χαρακτηριστικά και οι δυνατότητες της νέας αυτής συσκευής, πόσο μάλλον το πως θα μοιάζει.

Το βασικό πρόβλημα είναι το μεταβαλλόμενο τοπίο των μέσων ενημέρωσης και ψυχαγωγίας στις ΗΠΑ, μετά και την απόφαση του Comcast να εξαγοράσει την Time Warner Cable. Οι τωρινές συνθήκες – είναι γεγονός πως – δεν ευνοούν την προσπάθεια της Apple να φέρει την επανάσταση και στον τομέα της τηλεόρασης.

Προς το παρόν, λοιπόν, φαίνεται πως η Apple καταλήγει στην κυκλοφορία μιας «λιγότερο φιλόδοξης» υπηρεσίας τηλεόρασης. Με άλλα λόγια, μην περιμένετε από την καλιφορνέζικη εταιρία να παρουσιάσει ένα καινοτόμο «iTV» σύντομα.

Apple-TV-Arrives-In-India

Ιούνιος

Η ετήσια Worldwide Developers Conference της Apple (WWDC) είναι πιθανό να πραγματοποιηθεί το συγκεκριμένο μήνα. Κάποτε, η Apple εκμεταλλευόταν το γεγονός για να προβάλει τα προϊόντα που θα κυκλοφορούσαν σε λίγες εβδομάδες. Υπό την ηγεσία του Tim Cook, όμως, η εκδήλωση αυτή δίνει απλά μια πρώτη γεύση από τα προϊόντα που αναμένεται να κυκλοφορήσουν αργότερα μέσα στο έτος.

Στη WWDC, λοιπόν, θα δούμε σχεδόν σίγουρα ένα demo του iOS 8 και ίσως το διάδοχο του OS X Mavericks. Προσθέστε και τις ανανεώσεις ορισμένων σειρών Mac και θα ξέρετε τι να περιμένετε.

Η μοναδική έκπληξη που θα μπορούσε να υπάρξει είναι η παρουσίαση του πολυαναμενόμενου iWatch στη WWDC. Εμείς εικάζουμε ότι δεν θα το κάνει τότε.

ios-8-concept

Σεπτέμβριος  – Οκτώβριος

Τα δύο τελευταία χρόνια, η Apple πραγματοποίησε δύο «ειδικές» εκδηλώσεις μέσα στο φθινόπωρο. Αυτό ήταν λίγο απογοητευτικό για τα μέσα ενημέρωσης που ακολουθούν την εταιρία, αλλά φαίνεται ότι δουλεύει για την ίδια την Apple. Να περιμένετε, λοιπόν, αντίστοιχα ή και περισσότερα για το 2014.

Στην πρώτη εκδήλωση, η εταιρία από το Cupertino είναι πιθανό να παρουσιάσει δύο νέα iPhone, καθένα από τα οποία θα είναι μεγαλύτερο και πιο λεπτό από τους προκατόχους του. Σε αυτή την εκδήλωση θα κάνει πιθανότατα και το ντεμπούτο του το iWatch.

Στη δεύτερη εκδήλωση, περιμένουμε να δούμε την έκτη γενιά iPad και το τρίτης γενιάς iPad mini. Ορισμένες φήμες αναφέρουν πως δεν θα υπάρξει νέο iPad mini μέχρι το 2015, κάτι που δε θεωρούμε βέβαια και πολύ πιθανό.

iphone_6_screen_size

Και κάτι τελευταίο

Την εποχή του Steve Jobs, στην Apple άρεσε να εκπλήσσει, ανακοινώνοντας  περιστασιακά κάποιο προϊόν χωρίς να το πάρει κανείς είδηση.

Υπό τον Cook, η Apple διαθέτει σταθερό πρόγραμμα και οι διαρροές των νέων προϊόντων πριν την παρουσίασή τους είναι πολύ συχνές. Ως εκ τούτου, όταν οι προμηθευτές της Apple καθώς και οι απόψεις των αναλυτών αρχίζουν να συμπίπτουν γύρω από την ίδια ημερομηνία κυκλοφορίας για ένα προϊόν, τότε μπορείτε λίγο πολύ να είστε σίγουροι για αυτό.

Το χρονοδιάγραμμα που σας παρουσιάσαμε παραπάνω βασίζεται στη μέχρι τώρα φημολογία. Φυσικά, αν κάτι αλλάξει, θα σας κρατάμε ενήμερους.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
APPLE

Apple follower. Technology and watch enthusiast. Core gamer. Editor at Appleteam.gr.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

*

*

Newsroll