Οι Κινεζικές εταιρείες κινητής τηλεφωνίας και το κινεζικό e-commerce site Jingdong Mall (JD.com), έχουν επεξεργαστεί έως τώρα ένα συνδιασμένο σύνολο περίπου 20 εκατομμυρίων σε προ-παραγγελίες iPhone 6 και iPhone 6 Plus, τις οποίες ξεκίνησαν να δέχονται από τις 10 Οκτωβρίου. Η αναφορά γίνεται από την ιστοσελίδα Tencent μέσω του Digitimes.

Συγκεκριμένα επισημαίνει, πως οι τρεις μεγαλύτεροι πάροχοι της Κίνας συμπεριλαμβανομένης της China Mobile, China Unicom kai China Telocom, έχουν επεξεργαστεί πάνω από 10 εκατομμύρια από αυτές τις προ-παραγγελίες, ενώ το JD.com, δηλώνει πως έλαβε 9,5 εκατομμύρια προ-παραγγελίες για το iPhone 6 και το iPhone 6 Plus. Τα στοιχεία αυτά δεν συμπεριλαμβάνουν προ-παραγγελίες οι οποίες έχουν γίνει δεκτές από την Apple ή από τους πάνω από 6000 re-sellers της χώρας.

Την περασμένη Παρασκευή είχε αναφερθεί πως οι τρεις μεγάλοι πάροχοι της χώρας, είχαν λάβει ήδη 1 εκατομμύριο προ-παραγγελίες μέσα στις πρώτες  6 ώρες. H Apple ανακοίνωσε στις 22 Σεπτεμβρίου πως το πρώτο Σαββατοκύριακο πωλήσεων οι δύο συσκευές, ξεπέρασαν τα 10 εκατομμύρια μονάδες, καταρρίπτοντας το προηγούμενο ρεκόρ των εννέα εκατομμυρίων μονάδων των iPhone 5s και iPhone 5c, το 2013. Το iPhone 6 και Plus θα είναι επίσημα διαθέσιμο στην Κίνα αυτή την Παρασκευή 17 Οκτωβρίου.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροApple Store |Δεύτερο κατάστημα λιανικής στην Κωνσταντινούπολη
Επόμενο άρθροiPhone 6/Plus |H Ελλάδα ανάμεσα στις χώρες κυκλοφορίας για τις 31η Οκτωβρίου!
ASPROGIANNIS K. |Ιδιοκτήτης του Νiche ηλεκτρονικού καταστήματος Mi STORE με αντικείμενο το Service, τα Ανταλλακτικά και τα Αξεσουάρ iOS συσκευών. Ιδρυτής του ιστοχώρου APPLETEAM με καθημερινή ενημέρωση και υποστήριξη χρηστών Apple συσκευών. Γνωστός σε πολλές τεχνολογικές ιστοσελίδες και πρόθυμος να επαναφέρει οποιοδήποτε πρόβλημα, στην Apple συσκευή σας. Τo APPLETEAM το 2014 αναλάβε και τη διαχείριση και υποστήριξη των Apple Forums του μεγαλύτερου τεχνολογικού χώρου στην Ελλάδα. To 2017 επεκτείνει τις δραστηριότητές του με την ανάληψη όλων των λειτουργιών και την ανάπτυξη του myphone.gr Ακολουθήστε με!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here